USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку проголосували за зменшення плати за землю

19 Листопада 2014 18:02
Змінити плату за землю для пенсіонерів та інших соціально незахищених верств населення пропонували у Луцькраді.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру сьогодні, 19 листопада.

Так, начальник управління землеустрою Сергій Шабала зазначив, що у той час, коли Кабміном приймали рішення по антикризових заходах, значною мірою зросла уся плата за оренду землі.

«Виявилось, що громадянам, які використовують земельні ділянки для обслуговування житлових будинків, майже у 30 разів збільшили земельну плату. Хто платив 90 гривень, відтепер платить майже 3 тисячі в рік. Уже не кажучи про тих, чиї наділи знаходяться у державному історико-культурному заповіднику «Старе місто». До прикладу, раніше за 3 сотки землі ці люди платили 200 гривень у рік, тоді як тепер сплачують 6 тисяч», - наголосив він.

Тож, члени профільної комісії проголосували за нову ініціативу - проект закону, який дозволить внести зміни і змінити орендну плату за землю хоча б пенсіонерам та соціально незахищеним категоріям населення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Дончанин Показати IP 19 Листопада 2014 18:06
"Тож, члени профільної комісії (міськради) проголосували за нову ініціативу - проект закону, який дозволить внести зміни і змінити орендну плату за землю хоча б пенсіонерам та соціально незахищеним категоріям населення." - Размечтались, что к вашему мнению прислушаются! Иными словами, это пиар ход перед грядущими местными выборами. Не более того.
дідо Показати IP 19 Листопада 2014 18:22
Якщо не можуть утримувати нерухомість, то нехай продадуть та переселяться у менше житло.
опа до дідо Показати IP 19 Листопада 2014 22:40
Якого хрена я маю сплачувати за власну хатину, яка збудована на початку 19 сторіччя??? Чи Ви "панове дідо" на Голєвих працюєте*

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus