USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У прокурора області - новий заступник

25 Серпня 2015 14:04
Представлено заступника прокурора області. Про це інформують у прес-службі прокуратури області.

Сьогодні прокурор області Дмитро Чепіжак представив колективу прокуратури Волині заступника прокурора області – старшого радника юстиції Дмитра Марченка, призначеного на цю посаду наказом Генерального прокурора України 21серпня 2015 року.

Довідково:

Марченко Дмитро Петрович народився 25 травня 1982 року у Києві. Вищу юридичну освіту здобув у Національній академії внутрішніх справ України.

В органах прокуратури - з 2003 року. До призначення на посаду заступника прокурора Волинської області обіймав посаду старшого прокурора відділу нагляду за додержанням законів при провадженні досудового розслідування у кримінальних провадженнях про корупційні злочини управління нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами‚ які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією Головного управління процесуального керівництва та нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами‚ які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією‚ у сфері транспорту та у кримінальних провадженнях слідчих органів прокуратури Генеральної прокуратури України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus