USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У Волиньраді проголосували за «програму Клімчука»

5 Березня 2014 17:07
Програму економічного та соціального розвитку області на 2014-2015 роки затвердили депутати Волинської облради.

Відповідне рішення депутати прийняли під час 24 позачергової сесії обласної ради, що відбулася 5 березня.

Питання викликало жваве обговорення серед обранців волинської громади. Так, Борис Загрева запропонував прийняти програму, але доручити керівництву облдержадміністрації через два місяці винести або нову програму, або зміни до існуючої, на розгляд сесії обласної ради. Він нагадав, що документ, по суті - «програма Клімчука», яка сьогодні не відповідає інтересам виборців. Обранці громади не підтримали цю пропозицію колеги.

Депутати підтримали пропозицію, яку, як повідомив голова облради Валентин Вітер, у письмовій формі подав голова ОДА Григорій Пустовіт.

При оновленні кабміном макроекономічного прогнозу розвитку України у 2014 році облдержадміністрація вноситиме зміни до програми. Так, депутат Святослав Кравчук наголосив, що зміни у програму не можуть вноситися, якщо немає погоджених згори цифр.

Борис Загрева все ж відстоював свою пропозицію. З його слів, програма потребує перегляду новим керівництвом ОДА, яке потрібно зобов’язати внести у документ зміни та визначити пріоритетні напрямки розвитку економіки області та фінансування через два місяці.

Олександр Свирида зазначив, що Волинь – конкурент інших областей стосовно ресурсів, які спрямовуватимуться на розвиток регіону. Отже, облдержадміністрацію потрібно озброїти документом, який дозволить відстоювати виділення якомога більшої кількості грошей на соціальний та економічний розвиток області.

Після доволі тривалої дискусії програму все ж ухвалили депутати Волиньради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
дідо Показати IP 5 Березня 2014 17:11
Мафіозна система,розбудована Клімчуком, успішно працює.Дєрєбан продовжується.
Майдан Показати IP 5 Березня 2014 17:13
А скільки там буде гавкати цей олігарх Загрева. Людиноненависна.Скільки така непотріб буде сидіти при владі.Вже накрався,на брався,гнати треба поганою мітлою.Позор,нічого кращого не буде,коли всі ці ж самі рвуться і сидять при владі
знаючий до Майдан Показати IP 5 Березня 2014 20:50
крім того, що злодій, то ще й бабник. хай розкаже, як з дружиною розлучався через молоду коханку!
він Показати IP 5 Березня 2014 18:57
а який розумний цуй пустовіт -за два днв написав програму для цілоі області
волиняка Показати IP 5 Березня 2014 19:39
товаріщ загрева із своєю партією "єдиний центр" на Волині, як дирка в одному місці. Знаємо добре, що то за центристи!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus