USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

В’ячеслав Савчук прокоментував звинувачення у мародерстві

22 Вересня 2015 12:32
Претендент на посаду головного лісівника Волині стверджує, що ніколи не називав себе радником командира батальйону «Донбас» чи перебував в оточенні під Іловайськом та відкидає звинувачення у мародерстві.

Про це йшлося під час прес-конференції на тему: «Лісомисливська галузь: потреба в нових підходах і поглиблення старих проблем. Кадрова громадська альтернатива, як спроба реформувати напрямок. Кому вигідна консервація існуючого стану?» 22 вересня у Луцьку.

Громадський кандидат на посаду начальника Волинського обласного управління лісомисливського господарства В’ячеслав Савчук прокоментував звинувачення у мародерстві, що були нещодавно оприлюднені.

Він наголосив, що ніколи не називав себе радником командира батальйону «Донбас», натомість є радником командира батальйону «Донбас-Україна» ЗСУ. Так, громадській раді при ОДА він надав особову картку, де вказано, що він був заступником командира 1-го взводу у батальйоні «Донбас» (взводу розвідки), а з 5 березня цього року перебуває у 46-у окремому батальйоні спеціального призначення ЗСУ «Донбас-Україна» як радник командира батальйону.

Також він зауважив, що ніколи не казав, що перебував в оточенні в Іловайську. Натомість він перебував у Лисичанську, Попасній та Артемівську. В Іловайську, з його слів, він виконував доручення начальника штабу. Підтвердити це, мовляв, можуть практично всі бійці батальйону.

Під час прес-конференції командир батальйону «Донбас-Україна» В’ячеслав Власенко (з позивним Філін) у режимі телефонного зв’язку підтвердив, що кандидат на посаду головного лісівника є його помічником та закликав підтримати В’ячеслава Савчука, який, з його слів, завжди намагався впливати на ситуацію на Волині. Щодо бійця з позивним Філарет, В’ячеслав Власенко повідомив, що той ніяк себе не проявив у зоні АТО, а зараз є помічником нардепа Семена Семенченка.

Своєю чергою, В’ячеслав Савчук зауважив, що у військову прокуратуру фактів про його злочини ніколи не було подано, тому що правопорушень він не чинив. Втім, оскаржувати у суді інформацію він наразі не планує.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Психіатр Показати IP 22 Вересня 2015 13:33
Ідеальна кандидатура на посаду кардіохірурга обласної клінічної лікарні. Савчук, пиши заяву про прийом на роботу, а пацієнти ставайте на чергу. Запис черги він пише особисто.
лучани Показати IP 22 Вересня 2015 14:40
Це той кадр,який допомагає деребанити землю Джулинському. Приїзджає по виклику.
ярик Показати IP 22 Вересня 2015 14:46
Хто був ніким, той хоче стати всім, це ми вже проходили. Гудбай...
111111 Показати IP 22 Вересня 2015 14:47
Не афішував.....лише їздить на бусі з надписом "ДОНБАС"
ліс Показати IP 22 Вересня 2015 16:40
Не позорте цім неадкватом Волинь!!!!!!!!!
клен Показати IP 22 Вересня 2015 16:57
Нахабство в цього пана зашкалює. Але ліс таких пройдисвітів не сприйме і влаштує йому самосуд. Не знаючи броду- не лізь у воду.
Ясен - Patrik до клен Показати IP 22 Вересня 2015 21:29
Нi, лiс його нiколи не сприйме, вiн обов'язково влаштуэ самосуд: або накормить отруйними грибами, або заманить в хащi i Савчук там заблукаэ... Якщо серйозно, то А. Хiчкок вiдпочиваэ.
ліс Показати IP 22 Вересня 2015 20:33
Не лізь у ліс,прояви хоч грам розуму, якщо він в тебе є,лісники неадеквату непотерплять.....
Я Показати IP 22 Вересня 2015 22:42
Опа, троли запищали))))
Семен Показати IP 22 Вересня 2015 22:58
Вячеслав не позорся, ти дуже швидко усіх дістав!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus