USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Замість шукати винних, уряд має перерахувати тарифи, – Констанкевич

21 Листопада 2016 15:16
Нардеп від Волині Ірина Констанкевич закликала уряд «випити заспокійливе» та перерахувати тарифи, - інформують у прес-службі УКРОПу.

Замість шукати винних у платіжках, що шокували українців, і намагатися пов’язати їх із «шатунами», які дестабілізують ситуацію в Україні, уряд має розпочати системну роботу з перерахунку тарифів на комунальні послуги. Про це в ефірі програми «Підсумки тижня» на телеканалі NewsOne заявила народний депутат від УКРОПу Ірина Констанкевич.

«Зараз треба все це уважно перерахувати. Схоже, ці платіжки були несподіванкою саме для уряду, адже люди були морально готові до того, що тарифи збільшаться і цифри будуть великими. Але не настільки. Кишеня звичайного українця не зможе витримати ці платежі. Тому якщо й пити комусь валер’янку і корвалол, то саме уряду – і починати працювати над цими тарифами», – заявила Ірина Констанкевич.

До слова, нагадаємо, нардеп вважає, що державна підтримка переселенців зі сходу - це подачка на хліб.

Нардеп також прокоментувала заяви урядовців щодо того, що заможні повинні почати сплачувати за газ. «Виходить, що бідних вже довели до остаточної стадії зубожіння, але треба викачати до останньої копійки гроші з тих, у кого вони ще залишилися, тобто довести суспільство до крайньої межі», – сказала Ірина Констанкевич.

Нагадаємо, прем’єр-міністр Володимир Гройсман під час засідання уряду 16 листопада заявив, що «помилка» у захмарних платіжках має дивний вигляд на тлі спроб деяких осіб розхитати ситуацію в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Сераховичі Показати IP 21 Листопада 2016 15:24
Всі ці маніпуляціі з тарифами проводить сам уряд! І ніхто не буде " з винуватців" покараний! Для гройсмана -це гешефт! А народ як завжди буде розплачуватись останніми копійками!
ххх Показати IP 21 Листопада 2016 17:04
а чому та пані не виступить із такою заявою у Верховній Раді, чому не переживає що ставлять лічильники на газ на цілі будинки

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus