USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Лучани просять облаштувати парковку

5 Грудня 2016 15:52
Лучани звертаються до міської ради облаштувати паркомісця

Про це стало відомо під час першого пленарного засідання 15 чергової сесії Луцької міської ради, 30 листопада.

Депутат Артем Запотоцький повідомив, що до нього звернулися мешканці вулиці Коперника, які просять облаштувати паркомісця на розі вулиць Коперника та Шопена, та передбачити на це кошти з міського бюджету. На їхню думку, це зменшить загазованість на їхній вулиці. Депутати підтримали запит колеги.

Нагадаємо, у Луцьку запрацювали платні парковки на Замковій площі та на вулиці Карпенка-Карого. А в Центральному парку, відповідно до прийнятої Концепції розвитку парку, також запланували парковку.

Крім того, комунальне підприємство «АвтоПаркСервіс» розробило мережу парковок в центрі міста. Розробляють також схему руху авто для можливості парковки на Привокзальному
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
не лучанин-2 Показати IP 5 Грудня 2016 19:41
на Коперника потрібно знести якийсь будинок а можна і 2 і зробити автостоянку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus