USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Луцьким рятувальникам із обладнанням хочуть допомогти німецькі колеги

19 Квітня 2015 10:12
У рамках перебування у Луцьку делегація з краю Ліппе, гості ознайомилися з технічним забезпеченням та особливостями роботи колективу Луцького міського управління ГУ ДСНС України у Волинській області.

Німецьких гостей зустрів начальник управління ДСНС України у Волинській області генерал-майор служби цивільного захисту Володимир Грушовінчук. На початку присутнім продемонстрували спортивний майданчик, де тренується команда з пожежно-прикладного спорту та капличку, - повідомили у відділі інформаційної роботи міськради.
Гості оглянули чергову частину, куди надходять виклики про надзвичайні події, приміщення для автомобілів, навчальні класи, кімнату відпочинку.

У відділенні пожежно-рятувальної служби на вулиці Грибоєдова щоденно працює 52 особи. Щоденно на чергування заступає 11 осіб. Його працівники обслуговують майже половину міста.

Володимир Грушовінчук зауважив, що проблемою для працівників є застаріла техніка. Найновіший автомобіль був придбаний у 2013 році за програмою транскордонного співробітництва.

З його слів, є потреба в автовишці, адже нинішній більше 30 років і висота драбини 30 метрів. На жаль, у місті є надвисотні будівлі, тож є потреба у новій автовишці.

Під час зустрічі голова правління спілки “Мости в Україну” Карл-Герман Крог зазначив, що намагатиметься допомогти працівникам пожежно-рятувальної служби з обладнанням.

З його слів, у Німеччині він намагатиметься знайти спецавтомобіль. Він зауважив, що це повинен бути якісний транспортний засіб, аби наші рятувальники могли якісно виконувати свою роботу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus