USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На ЛПЕ є 24 старих тролейбуси, які можна відремонтувати

14 Липня 2017 11:51
Новопризначений керівник Луцького підприємства електротранспорту переконаний, що два десятки тролейбусів можна відремонтувати й випустити на маршрути.

У коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини виконувач обов’язків директора ЛПЕ Володимир Пуц розповів, що в ДЕПО стоїть 24 тролейбуси, які можна привести до ладу.

«Вартість капремонту однієї машини приблизно 200-250 тисяч гривень, але це буде вже готовий транспорт з нормальним салоном», - зазначив Пуц.

Та додав, що сьогодні на лінії виїжджають 42 тролейбуси.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЧАСТИНУ «БОГДАНІВ», ЯКІ СТОЯТЬ НА ЛПЕ, ХОЧУТЬ ВІДНОВИТИ Й ПУСТИТИ НА МАРШРУТ

Окрім цього, в Луцькій міській раді вирішують питання закупівлі нових тролейбусів.

«Ми працюємо у цьому напрямку. Цьогоріч почне діяти проект пільгового кредитування, відповідно до якого Луцьк отримає 30 нових низькопідлогових тролейбусів і відбудеться добудова контактної мережі в районі вулиць Окружної та Станіславського. Це дозволить на 70% звільнити центральні вулиці від автобусів із двигунами внутрішнього згорання. Частка перевезень в електротранспорті має збільшитися, адже це екологічний вид перевезень, та й більш комфортний», - пояснив радник Луцького міського голови, депутат міськради Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Я Показати IP 14 Липня 2017 13:16
Я за екологічний транспорт,тільки будь ласка зробіть поправку до правил перевезення пасажирів,не впускайте грязних,смердючих людей,бо одна така людина гадить повітря в усьому тролейбусі!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus