USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.67 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Рівненщині підпалили авто нардепа від «Слуги народу»

11 Листопада 2021 15:29
На Рівненщині сьогодні вночі підпалили автомобіль, який належить рівнянину, народному депутату від фракції «Слуга народу» Олександру Аліксійчуку. Із місця події вилучили пластикову ємність із залишками запальної суміші.

Як повідомили УНІАН у відділі комунікації Головного управління Нацполіції у Рівненській області, інцидент стався у місті Дубно близько другої години ночі. Автомобіль Skoda Karoq був припаркований на території приватного господарства.

«Наразі встановлено, що невідома особа проникла на подвір’я та кинула під іномарку запальну суміш. 46-річний дубенчанин, який користувався автівкою, самотужки загасив полум’я», – йдеться у повідомленні.

Із місця події криміналісти вилучили пластикову ємність із залишками паливно-мастильних матеріалів.

Розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 194 ККУ. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до десяти років.

За словами керівника відділу комунікації ГУ НП в області Марії Юстицької, наразі ще не з’ясовано, як довго автомобіль перебував у користуванні жителя міста Дубно, та які мотиви скоєння злочину.

У поліції підтвердили, що автівка належить народному депутату Олександру Аліксійчуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вже скоро Показати IP 11 Листопада 2021 17:53
Скоро по всій Україні.
Народ Показати IP 11 Листопада 2021 19:38
Давно пора дивлячись на те що вони творять ..

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus