USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині тривають роботи з поновлення дорожньої розмітки

5 Вересня 2018 21:51
На автомобільних дорогах державного значення Волині тривають роботи з поновлення дорожньої розмітки.

При проведенні робіт осьова розмітка та пішохідні переходи виконані за допомогою довговічного матеріалу – холодного пластику, крайова – розміточною фарбою, повідомляє Укравтодор.

Зокрема, на автомобільній дорозі Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, де укладено верхній шар асфальтобетону, повністю завершено нанесення дорожньої розмітки на 35 кілометрах.

На автодорозі М-19 Доманове (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест) на підїзді до міста Луцька наносять розмітку за допомогою прогресивної технології – структурного нанесення холодного пластику. Зокрема, таким методом позначено 12 пішохідних переходів та влаштовано 5,2 кілометри горизонтальної розмітки.

Додамо, що в Україні зазначена технологія здебільшого застосовується на дорогах із вдосконаленим типом покриття. На відміну від маркування фарбою зі строком експлуатації шість місяців, пластикова розмітка має високу зносостійкість та трирічний термін гарантії.

Продовжуються роботи щодо поновлення розмітки на ділянках доріг державного значення за рахунок коштів, виділених на експлуатаційне утримання. Наразі першочергово відновлено її на пішохідних переходах поблизу навчальних закладів. Відновлюється осьова дорожня розмітка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Я Показати IP 6 Вересня 2018 06:40
А потім будуть роботи по поновленню дороги.
ойо йой Показати IP 6 Вересня 2018 08:39
так це повині в дощ робити. і вапном.....
Вася Показати IP 6 Вересня 2018 09:55
осьова робиться якістною фарбою, а по узбіччю емульсією, що за 2 місяці змивається, а кошти по повній!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus