USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поблизу школи у Луцьку досі не відновили огорожу, яку знесло авто

3 Лютого 2016 12:16
5 секцій огорожі, яка відмежовує дорогу від тротуару, знищено на вулиці Станіславського. Вони досі не відремонтовані, а поряд пішохідною дорогою ходять в школу діти.

Про це йшлося під час пленарного засіданні 3-ої сесії Луцької міської ради вчора, 2-го лютого.
Поблизу школи у Луцьку досі не відновили огорожу,яку авто знесло під час ДТП
Із цього приводу на сесії озвучили депутатський запит, який більшість підтримала.

«На вулиці Станіславського, неподалік будинку 48 В була ДТП, й машина пошкодила 5 секцій захисної огорожі. Її досі не відновили, а там часто ходять діти в школу. Ширина тротуару 1,5 метра, тому необхідно відновити загорожу задля безпеки багатьох дітей, адже наступного водія, який не впорається з керуванням, вже нічого не зупинить, щоб не наїхати на людей», – розповів Євгеній Ткачук.

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини розповідало про те, що водій, який збив насмерть 23-річного лучанина на Київському майдані, й далі їздить містом у стані алкогольного сп’яніння.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus