USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Поліції надали всі повноваження ДАІ

28 Грудня 2015 14:34
Депутати Верховної Ради прийняли проект закону, який усуває правові колізії, що виникли через ліквідація міліції і ДАІ. Про це повідомляє Обозреватель.

Зі слів народних обранців, законопроект №3225 розробили з метою усунення прогалин у законодавстві України, пов'язаних з появою терміна "поліція" і ліквідацією попередніх структурних підрозділів МВС.

Тепер Національна поліція і її підрозділи законодавчо наділені повноваженнями у сфері нагляду за безпекою дорожнього руху, реєстрації і зберігання даних про транспорт, а також видачі водійських посвідчень.

Крім того, документи містять деякі уточнення, пов'язані з впровадженням автоматичної системи фото - і відеофіксації порушень правил дорожнього руху. Зокрема, джерелами її фінансування вказані державний і місцевий бюджети, кошти приватних інвесторів, у тому числі залучені за моделлю державно-приватного партнерства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Мельник В.М. Показати IP 28 Грудня 2015 22:22
"....Тепер Національна поліція і її підрозділи законодавчо наділені повноваженнями у сфері нагляду за безпекою дорожнього руху, реєстрації і зберігання даних про транспорт..." , і потрібно добавити ,що " діють " так само,як і міліція . 27.12.2015р. на власному досвіді переконався ,як вони діють :- ст л-т Олісейчик Петро Максимович інспектор Ковельського ДАІ до цих пір безпідставно зупиняє транспорт, не знає ст.35 закону України про Національну поліцію. Також стверджує,що водій тепер повинен доказувати свою невинність. Не знає ,що в ст.63 Конституції України записано ,що ніхто не зобов'язаний доводити свою невинуватість ...!!! Якщо це так проведена реформа ....То це ГАНЬБА і не повага до того ,що люди боролися на МАЙДАНІ !!!!
Коршун М.В. Показати IP 29 Грудня 2015 19:44
На цьому відео висвітлена подібна ситуація . https://youtu.be/4mAl0nSenkU

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus