USD 40.75 41.05
  • USD 40.75 41.05
  • EUR 40.80 41.10
  • PLN 10.00 10.20

У Луцьку хочуть використовувати евакуатори

22 Квітня 2015 10:26
Навчити водіїв дотримуватися правил паркування можуть автоевакуатори, - вважають у виконкомі.

Про це йшлося під час засідання виконкому Луцької міськради 22 квітня.

Як зазначив під час обговорення роботи комунальних підприємств міста секретар міськради Сергій Григоренко, на території Луцька працює лише 4 наряди ДАІ, тож вирішити проблему неправильного паркування КП «АвтоПаркСервіс» не може, залишаючись «беззубим».

Роботу підприємства, на його думку, пожвавили б евакуатори, які він назвав європейським інструментом. Якщо вони попрацюють бодай 2-3 місяці, з його слів, водії звертатимуть увагу на дорожні знаки та не ставитимуть автівки на тротуарі, хаотично не будуть паркуватися поблизу «валютних міняйл» у центрі міста.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
аямать Показати IP 22 Квітня 2015 10:29
так заберіть мінял з центру, кеп!!!
Таош Показати IP 22 Квітня 2015 10:39
Так, так, так.. Виділити кошти на закупку чи оренду евакуаторів з міського бюджету, якась(чиясь) фірма виграє тендер на надання цих послуг і т.д і т.п. .. і через 2-3 місяці комусь все окупиться,а ми про це і не згадаємо... Дешевше ж приліпити квитанцію на оплату штрафу, а через місяць виконавча служба за рішенням суду забезпечить сплату коштів у бюджет.
Колік Показати IP 22 Квітня 2015 10:43
Цікаво хто вже з високопосадовців закупив евакуатори? ЧИЇ інтереси лобіює Сергій Григоренко?
луч Показати IP 22 Квітня 2015 11:06
Та хватає там лобістів . Варіантів з десяток набереться!
Руль Показати IP 22 Квітня 2015 11:26
Паркуватись на тротуарі доволяється аби для пішоходів було не менше 2 м
Волинь моя до Руль Показати IP 22 Квітня 2015 11:59
Все вірно. Правила дорожнього руху спочатку треба почитати, потім дороги зробити, а вже потім тріпатись про паркування, якщо звісно це буде актуально зважаючи на Правила дорожнього руху.
лучани Показати IP 22 Квітня 2015 11:37
Може просто дати можливість виписувати штраф за неправельне паркування без присутності водія?. Квітанцію на лобове скло, і всі штрафи у міській бюджет.
Колік до лучани Показати IP 22 Квітня 2015 11:41
Ви,ще не зрозуміли, яка їм користь від цього.
Sheriff до Колік Показати IP 22 Квітня 2015 13:15
Стаття 152-1. Порушення правил паркування транспортних засобів Несплата водієм транспортного засобу вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування, обладнаними паркувальними автоматами або автоматичними в’їзними та виїзними терміналами, - тягне за собою накладення штрафу від восьми до дванадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Паркування транспортних засобів на місцях, призначених для безоплатного паркування транспортних засобів, особами, які не мають відповідних пільг, - тягне за собою накладення штрафу на водіїв транспортних засобів від п’ятнадцяти до вісімнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.
Shersff до Колік Показати IP 22 Квітня 2015 13:26
Постанова КМУ від від 3 «Про затвердження Правил паркування транспортних засобів» грудня 2009 р. № 1342 26. Користувач зобов'язаний: поставити транспортний засіб на місце для паркування відповідно до дорожньої розмітки та дорожніх знаків, а також з дотриманням вимог цих Правил і Правил дорожнього руху; сплатити вартість послуг з користування майданчиками для платного паркування; у разі сплати вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування через паркувальний автомат або шляхом придбання паркувального талона - розмістити у лівому нижньому куті лобового скла транспортного засобу платіжний документ у спосіб, що забезпечує його видимість для перевірки; 31. У разі несплати користувачем вартості послуг з користування майданчиками для платного паркування посадова особа виконавчого органу сільської, селищної, міської ради складає протокол про порушення та засвідчує за допомогою фотозйомки відсутність відповідного платіжного документа на лобовому склі транспортного засобу або відсутність факту сплати такої вартості в базі даних захищеної комп’ютеризованої системи.
Патріот Показати IP 22 Квітня 2015 15:56
саме смішне з цього,це не те.що паркуються біля валютчиків.А те що людей,які паркуються і підпадають під адмінвідповідальність треба притягувати до відповідальності, а вот валютчиків,ні))))))))Виходить,що Григоренко валютчиків кришує.
ххх до Патріот Показати IP 22 Квітня 2015 17:29
валюттчики із штрафмайданчика повтікають,а машини ні. Може в якості пілотного проекту(як зараз мудро мажуть) поставити кран на перших порах біля обласного мусорного ящика. Там дуже багато різних машин стоїть.
зіна Показати IP 22 Квітня 2015 18:06
А може зробити простіше,-поставити паркомати,і бюджет місцевий буде поповнюватися за одно. Чим білбше паркоматів тим більше грошей. За кордоном майже на кожному кроці таке є.
Волинь моя до зіна Показати IP 22 Квітня 2015 19:03
А ще забрати тих хто квіти продає, магазинчики, два аж, і "Перлину" заодно... щоб дистанцію тримати. Чим думаємо, шановний???
Волинь моя Показати IP 22 Квітня 2015 19:01
Шановні громадяни. Тут така дурня переважно в коментах........ Який кран??? який штраф під лобове скло??? яке евакуатори???? Хоч хтось поняття має що собою являє процес притягнення до адмінвідповідальності??? І тим більше позбавлення можливості користування майном (автомобілем), хоча б і тимчасове?? Потриндіти про таке може кожен як депутат так і двірник. З ціллю щоб було про що поговорити. А робити так як тут пишуть, ніхто не буде, тому що це порушення закону. І І хто таке почне робити як тут радять, сам і підпаде під якусь гарну статтю.
Степан Бандера Показати IP 22 Квітня 2015 21:21
Блокіратори на колесу хай ставлять і налипку на скло. Водій сплатив штраф он-ланй, дайвець прийшов і розблокував авто

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus