USD 41.40 41.70
  • USD 41.40 41.70
  • EUR 41.45 41.80
  • PLN 10.30 10.50

У Луцьку тимчасово не евакуйовуватимуть автівки

28 Лютого 2017 17:04
Новий договір з власником евакуатора планують укласти в міській раді після того, як оберуть нового керівника КП «АвтоПаркСервіс».

Про це стало відомо під час брифінгу заступників Луцького міського голови 28 лютого.

Заступник міського голови Сергій Григоренко повідомив, що нещодавно евакуатор, який орендувало комунальне підприємство, перебував на ремонті. З його слів, за цей час за оренду не платили. Нині машина технічно справна, проте потрібно укласти новий договір. Для цього чекають поки завершиться конкурс на посаду директора КП «АвтоПаркСервіс». До того, на підприємстві «перехідний період».

Нагадаємо, свої кандидатури на заміщення вакантної посади директора комунального підприємства «АвтоПаркСервіс» подали екс-директор цього КП, член виконкому і учасник АТО, чоловік без досвіду роботи та випускник ХДТУ.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, на дорогах Луцька з'явився перший евакуатор, який розпочав роботу 8 жовтня 2016 року. Проте згодом стало відомо, що евакуатор може піднімати далеко не всі автомобілі – джипи та навіть мікроавтобуси йому просто не під силу.

Як виявилось, евакуатор MAN 2001 року випуску, з державним номером АС7814ВК, був зареєстрований в сервісному центрі МВС 17 вересня 2016 року на ресторатора і підприємця Пащенка Володимира Митрофановича.

Згодом стало відомо, що евакуатор власник хоче продати через малу вантажопідйомність – він не здатен підняти мікроавтобус чи джип.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Віктор Показати IP 28 Лютого 2017 17:55
Скільки мови навколо евакуатора, який вивіз всього одну машину
Семен Показати IP 28 Лютого 2017 18:21
На що ми перетворилися! Яким боком до евакуатора міська рада? Евакуатор - інструмент державтоінспекції або того органу який її заміняє. Саме цей орган повинен відповідати за організацію дорожнього руху. Саме цей орган повинен заключати договори або мати свій. Все інше підміна обов'язків та відмивання коштів.
Микола Показати IP 28 Лютого 2017 19:48
Ну, вже якшо Пащенко за ту справу взявся, то вже точно, шо з того роя не буде ... . Почав революцію, а її нема,- зосталась лиш червона куфайка. Одягнув шевський фартушок - накришив салатів по 78 коп.- не захопиш. За прототипом Лєніна почав Іскру, чи то пак, газетьонку видавати - пламья не розгорілось. Видно шось сирувате було. Але вже якщо купив евакуатора, то тут братва хавайся. Машину підняти - шлея порветься, але бабуліни кошики з молоком на Привозі точно погрузить.
343 до Микола Показати IP 28 Лютого 2017 21:00
микола порадував красава

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus