USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Повне руйнування економіки України», – Ігор Палиця про дії Уряду і Нацбанку

28 Листопада 2019 21:04
Політика Уряду і дії Національного банку України спрямована на руйнування економіки держави та передачу її під зовнішнє управління. Таку думку в ефірі телеканалу «Аверс» висловив народний депутат від групи «За майбутнє» від округу №22 (місто Луцьк) Ігор Палиця.

«У мене дуже багато застережень щодо того, що відбувається. З кожним рішенням уряду, з кожним законом, що вноситься на розгляд парламенту, переконуюся, що вони пишуться не в Україні і не для українців. Нацбанк творить зло, працює проти країни, визначаючи і курсові ставки, і не дозволяючи за рахунок своїх циркулярів кредитувати бізнес.

Хизуються, що їм вдається знижувати інфляцію… Але ж це не розвиток економіки. Це відсутність купівельної спроможності, відсутність можливостей для бізнесу розвиватися…» — наголосив нардеп.
Він зауважив, що сьогодні немає жодних можливостей для фермерів, селян, забудовників, підприємців.

«Вся Україна доводиться до зубожіння. А паралельно готується продаж державних підприємств, продаж землі. Уряд спішить все продати і робить таку ситуацію, що українські селяни, українські підприємці не зможуть нічого купити. Нас готують під повне зовнішнє управління», — сказав Ігор Палиця.

Зі слів Ігоря Палиці, він буде намагатись донести це до Володимира Зеленського, так як оточення президента часто спотворює у власних інтересах інформацію реальний стан речей в країні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Ні ні Показати IP 28 Листопада 2019 22:21
Ні, то кінець епохи бідності ...
правдива Показати IP 29 Листопада 2019 07:53
Зе! може на все впливати і все контролювати? Нова людина у політиці яку з усіх боків оточили грантоїди і роблять все, щоб Україна цілком покорились США. Вони хочуть своїх людей у "Нафтогаз", щоб газ навіть не з Європи, а з США йшов і закуплявся Україною (як у Польщі), на інші впливові і керівні посади, а якщо не так, то будуть заважати і все руйнувати, а для цього в них є ЗМІ Пінчука, Фірташа, Ахмєтова... От і роблять "гарний" фон але про це мало хто говорить і приділяє увагу, а Палиця хоч трохи може ті окуляри з очей людей зняти і розтовмачити, що і до чого у тій верхівці але таких людей мало, нажаль :(
так таки так до правдива Показати IP 29 Листопада 2019 10:35
Тому поляки такі" злиденні" ,а наш і" багатіі" в них шукають любу роботу

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus