USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

5 листопада: події, факти, дні народження

5 Листопада 2016 00:00
5 листопада святкує день народження рекламний менеджер Інформаційного агентства Волинські Новини Марина Лавренчук (на головному фото).

Колеги вітають її зі святом та бажають міцного здоров'я, професійних успіхів, вірних друзів, повного гаманця та щоденного позитиву! Маринко, дякуємо тобі за твою щирість, легкість у спілкуванні, чарівну усмішку та сумлінну працю. Залишайся такою ж мудрою, впевненою у собі та відкритою людиною!

Також колектив Волинського облмуздрамтеатру імені Т.Г. Шевченка вітає з днем народження артиста оркестру, концертмейстра Ярослава Зеленова.

Нехай Вас не покидає творче натхнення, на життєвому шляху не буде перепон, а кожен день тішить лише гарними новинами! Здоров'я Вам, сімейної злагоди й благополуччя, побільше сонячних днів та оптимізму.
Ярослав Зеленов
Ярослав Зеленов
Свято сьогодні й у студентки Луцького педагогічного коледжу Дарини Осіюк. Її щиро вітає подруга Оля, та бажає, щоб щасливі миті частіше розбавляли буденність життя, успіху в усіх справах та починаннях та здійснення найзаповітніших мрій!
Дарина Осіюк
Дарина Осіюк
Також сьогодні відзначають день народження директор Луцької загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 Віктор Савчук та журналістка, фотограф Ольга Урина.
Ольга Урина
Ольга Урина
Віктор Савчук
Віктор Савчук
ІА Волинські Новини вітає іменинників і зичить їм міцного здоров'я та успіхів. Нехай кожен новий день дарує багато позитиву і добра.

Якщо ви хочете привітати своїх близьких, рідних чи друзів з днем народження, скористайтесь функцією «Повідом новину». Надсилайте свої вітання та фото іменинників.

Наша хроніка:

Торік ми розповідали історію волинянина, який уже 16 років живе в США.

У 2014 році видання інформувало про те, що волинські діти-інваліди взяли участь у театральних навчаннях для неповносправних, де і побували вихованці обласного молодіжного центру реабілітації інвалідів з дитинства «Джерело життя».

2013 року у цей день редакція розповідала, як луцький фотограф склеїв відео міста з 4000 кадрів. Унікальне таймлапс-відео про Луцьк зняв Олег Хомяк.

У 2012 році в мережі з'явився топ найдорожчих гаджетів у світі. Дорогі новинки техніки в рейтингу прекрасно поєдналися зі «старими» коштовностями, такими як золото, діаманти та хутро.

Окрім того, 5 листопада цього року показали Україну, яку видно з неба. Тоді талановитий фотограф із Одеси Юрій Литвиненко знайшов неймовірний ракурс України.

А у 2010 році видання показало, як Україна рекламує себе у світі. Тоді створили телевізійний рекламний ролик «Включи Україну» для формування позитивного іміджу Україні до Євро-2012.

Народилися:

5 листопада на світ з'явилися український поет Яків Щоголев, український церковний діяч, науковецьАтанасій Григорій Великий, ідеолог та діяч ОУН Дмитро Мирон-Орлик, англійська акторка Вів'єн Лі, французький співак і музикант Джо Дассен, шведський футбольний функціонер Леннарт Юганссон, український кінорежисер Кіра Муратова, український футболіст та тренер Олег Блохін, канадський рок-музикант, гітарист Браян Адамс, український футболіст Олег Шелаєв, український боксер, олімпієць Максим Третяк.

Сталося:

1935 — випущена настільна гра «Монополія».

1963 — відкриті станції київського метрополітену «Політехнічний інститут» і «Завод Більшовик» (тепер «Шулявська»).

1965 — відкриті станції київського метрополітену«Гідропарк», «Лівобережна» та «Дарниця», а також електродепо «Дарниця».

1968 — Василь Макух вчинив на Хрещатику самоспалення на знак протесту проти колоніального становища України та окупації Чехословаччини.

1971 — відкриті станції київського метрополітену «Святошино», «Нивки» і «Жовтнева» (зараз «Берестейська»).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus