USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Будинок-руїну реконструюють до грудня?

30 Липня 2012 16:47
Реконструкцію багатоповерхівки на вулиці Рівненській, 109, яка зазнала часткового руйнування 10 червня, можуть завершити до Нового року. Також мерія відселить мешканців першого та другого під’їздів, які живуть в готелі «Світязь» у квартири.

Про це 30 липня розповіли мешканці будинку, які зустрічалися з міським головою Луцька Миколою Романюком.

З їхніх слів, мерія не змінюватиме рішення, яке 25 липня під час сесії міськради озвучив начальник управління капітального будівництва міськради Леонід Карабан. Нагадаємо, владці вирішити реконструювати будинок, аби люди змогли повернутися до своїх осель.

Однак мешканці багатоповерхівки проти такого рішення муніципалітету і вимагають надати їм нове житло.

Зі слів мешканки першого під’їзду Людмили, ремонт будинку можуть завершити в грудні. Також вона розповіла, що власники 8-ми квартир, які найбільше постраждали від обвалу, нібито вже бачили нове житло. «Там йде оформлення документів. Воно через Київ йде. За місяць може, й завершать», ‒ зауважила жінка.

Окрім цього, вона розказала, що мешканців будинку, які тимчасово проживають у готелі «Світязь», можуть відселити у квартири, які для них знайшла міська рада.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus