USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Чому на пішохідній алеї Луцька їздять автомобілі?

30 Квітня 2014 16:51
Мешканці міста обурені постійним рухом автомобілів на центральній алеї міста - пішохідній вулиці Лесі Українки.

Про це заявила сьогодні, 30 квітня, під час засідання 59-ої сесії Луцької міської ради міськради начальник відділу туризму управління міжнародного співробітництва та туризму міськради Наталія Бунда.

Так, вона запитала у Луцького міського голови Миколи Романюка, чи справді вулиця Лесі Українки – пішохідна. Адже, як зазначила депутат, по вулиці їздять не лише легкові, а й вантажні автівки, постачаючи товар до магазинів.

З її слів, згідно із законом таке право водіям надають лише вранці і ввечері – до початку і після завершення робочого дня, однак на вулиці Лесі Українки машини їздять туди-сюди постійно.

Міський голова погодився із тим, що лучани змушені миритися із такою проблемою уже багато років поспіль. Разом із тим він зауважив, що за попередженням таких непорозумінь повинні слідкувати даішники та безпосередньо самі лучани.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
ласкаво Показати IP 30 Квітня 2014 18:00
Сама більша біда міста. Таких дупутатів, які роблять вигляд що працюють над пустими та незначними проблемами гнати треба....
З натяком Показати IP 30 Квітня 2014 18:48
"Міський голова погодився із тим, що лучани змушені миритися із такою проблемою уже багато років поспіль. Разом із тим він зауважив, що за попередженням таких непорозумінь повинні слідкувати даішники та безпосередньо самі лучани" Отаке в нас голова. Як заробляти, то собі. Як бути головою, то лучани.
Джулія Показати IP 30 Квітня 2014 19:02
Типу серед крутих авто нема машин депутатів і працівників міськради.
Петро Показати IP 30 Квітня 2014 20:25
А ще Романюк дуже не любить ,коли в місті брудно...понасмічують,а йому ,бачте .прибирай...
лучанин Показати IP 30 Квітня 2014 23:25
Ну половина усього вище сказаного пі....ж. По перше.. їздять по пересічних вулиця -Градний Узвіз, Кривий Вал, та сенаторки Левчанівської... все інше для пішоходів.. хоча як на мене і то зажирно.. Хай краще той довбаний Старий ринок за місто винесуть.. бо на тлі старого міста така помийна яма.. і ранкові пробки.. Я якщо ту антисанітарію забрати із заманової площі... то і жалітися на авто не буде кому.. ніхто тинятися не буде на базар і з базару ))
Джулія до лучанин Показати IP 1 Травня 2014 16:25
Книжковий Пасаж теж до бічних вулиць зараховуєте??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus