USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

ДАІ у Луцьку проти автоевакуаторів, мер – за

15 Серпня 2011 12:05
У Державтоінспекції проти запровадження в Луцьку автоевакуаторів, проте, на думку луцького мера, таке нововведення потрібне.

Як повідомив у новинах телеканал «Аверс», ідея запровадити автоевакуатори в обласному центрі Волині не надто подобається луцьким «даішникам».

Нагадаємо, на сесії Луцької міської ради 17 серпня планують розглянути питання про з апровадження автоевакуаторів.


В ДАІ стверджують, що евакуаторів не вистачає навіть для того, щоб забрати автівку з місця аварії, а таке нововведення завдасть лише зайвого клопоту.

«Додаткові навантаження покласти на плечі Державтоінспекції недоцільно. Щодо арештмайданчиків, то це доцільно, але лише у тих випадках, коли треба на нетривалий час затримати транспортний засіб, відсторонити водіїв від керування, які керують у стані алкогольного сп’яніння і доставляти автомобілі, які були пошкодженні внаслідок ДТП», – вважає заступник начальника відділення ДАІ (з обслуговування міста Луцька) Віктор Бандура.

Проте міський голова Луцька Микола Романюк вважає інакше – він за евакуатори.

«Як на мене, вони потрібні. Людей треба привчати до порядку. Я за евакуатори», – зізнався він.

Директор комунального підприємства «Автопарксервіс», яке відповідає за парковки, Олександр Кралюк вважає, що така новація вкрай необхідна, мовляв, якщо порушників не штрафувати, то порядку не буде.

У «Автопарксервісі» вже навіть поділили місто на три паркувальні зони. Перша – історична, тому вона буде найдорожчою і охоплюватиме вулиці Замкову, Троїцьку та Данила Братковського. Друга зона – дешевша, починатиметься вона при в’їзді на вулицю Градний Узвіз. Третя зона знаходитиметься на околицях – вулиці Єршова, Карбишева та Індустріальна.

За словами Кралюка, привілеї матимуть лише ті, хто не їздять на розкішних автомобілях.

«Що стосується мажорів, шановні, рахуйте, що це до вас офіційне звернення. Ви будете першими, хто за це все буде відповідати. Розумієте, якщо приїхала людина з колхозу, вона просто не знала. Я можу сказати, що це самі законопослушні люди. З ними просто буде проводитись бесіда. Якщо хтось має автомобіль, він не повинен створювати проблем для остальних жителів міста», – висловився Кралюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
колхозник Показати IP 15 Серпня 2011 12:22
І нащо на ті самі граблі наступати...
Роман Показати IP 15 Серпня 2011 18:52
це було звернення до своїх дітей?
Driver Показати IP 15 Серпня 2011 21:57
За словами Кралюка, привілеї матимуть лише ті, хто не їздять на розкішних автомобілях. ??? So, what a f..k is it???
Лучанин Показати IP 15 Серпня 2011 23:26
"Директор комунального підприємства «Автопарксервіс», яке відповідає за парковки, Олександр Кралюк вважає, що така новація вкрай необхідна, мовляв, якщо порушників не штрафувати, то порядку не буде." - пан Кралюк не справляється з поствленим перед ним планом по збору коштів, тому і вирішив запровадити те, що вже давно всюди віджило. Я так як наш мер та депутани є людьми неадекватними в усьму що роблять, то запросто приймуть цю пропозицію.
віктор Показати IP 16 Серпня 2011 08:17
слабо кошти вкласти в додаткові парковки... і що означає люди з колхозу ...??? де етика... що ВИ пишете...
Справедливий до Лучанина Показати IP 16 Серпня 2011 09:16
Шановний Лучанин! Мабуть далі Луцька і Волинської області Ви ніколи не були. Паркувальні майданчики та евакуатори багато років працюють у великих містах України. У Києва та Львові водії мало не на колінах просять паркувальників притримати парковочне місце. А в нашому Луцьку як завжди усе не по людськи - на пішохідній вулиці Лесі Українки можна запросто попасти під авто. То хіба мер погано робить коли з ціх автомобілів буде стягуватися плата за паркування і буде відведене для цього місце? Чи не хай далі вони стоять собі так як заманеться їхнім власникам. Можливо стягнення плати за паркування хоч трохи відібє у водіїв ставити свої машини на Л.Українки і тоді вона стане дійсно пішохідною.
))) до Справедливий до Лучанина Показати IP 16 Серпня 2011 14:19
"У Києва та Львові водії мало не на колінах просять паркувальників притримати парковочне місце" по-вашему, это нормально, как и отсутствие парковок, я так поняла ))))))
))) Показати IP 16 Серпня 2011 11:20
на Ютубе есть видео, где в Одессе эвакуаторщикам прохожие элементарно бьют морду. потрясена: не часто попадается проявление адекватности от наших гаишников ;-)))) видимо, немного таки читают законодательство ))) мэрия, как всегда, на высоте )))))))))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus