USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Депутати дали останній шанс волейболу в Луцьку

25 Лютого 2010 16:34
Питання про ліквідацію комунального підприємства «Лучеськ», котре опікувалося чоловічим волейболом у місті, наразі «зависло у повітрі».
Для ліквідації комунального підприємства забракло депутатських голосів. Депутат Юрій Корольчук розповів, що це питання досі серйозне і запропонував вивчити це питання, перш ніж ліквідовувати КП.
«Усе впирається в кошти. Там працюють люди-ентузіасти, яких ми потім не знайдемо», - сказав депутат. Також він порадив вивчити цю проблему міському управлінню молоді і спорту. Додав: якщо швидко не вирішити цю проблему, то борги із заробітної платні будуть нарощуватися.
Обранець громади Сергій Григоренко зауважив, що виїздив на комунальне підприємство разом із директором департаменту економіки Любов’ю Ковпак. Борг із заробітної платні складає 170 тисяч гривень. А для нормального функціонування підприємству треба 100 тисяч гривень щорічно.
«Необхідно порахувати, скільки грошей треба, щоб волейбол розвивався. Якщо немає таких можливостей, то давайте чесно про це зізнаємося. Треба сказати «так» або «ні», а не підвішувати ситуацію», - сказав Григоренко.
«Треба не нарощувати борги. Волейбольний клуб може існувати і приватний. Дітей ми розмістимо у спортивні школи міста. А приміщення використаємо для соціальної сфери, мабуть медицини» - сказав міський голова Богдан Шиба.
Питання не вирішили, підприємство не ліквідували - не вистачило голосів обранців громади.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
citizen Показати IP 25 Лютого 2010 17:30
Замість того, щоб розвивати спорт - його знищують, спочатку басейни, валейбол, що далі?
alex Показати IP 26 Лютого 2010 08:01
Якщо потрібна допомога волейболу, то вона потрібна жіночому волейболу. Чоловічий професійний розвалили ще рік тому, а жіночий розвалимо зараз, якщо не допоможемо. А "Лучеськ" потрібно ліквідувати.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus