USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Головний комунальник Ковеля знову ганить роботу «Добробуту»

14 Червня 2013 13:14
Роботою КП «Добробуту» не задоволений начальник відділу комунального господарства міста Олександр Балак.

Під час чергового засідання виконавчого комітету Ковельської міської ради знову говорили про підготовку міського господарства до роботи в осінньо-зимовий період. І в черговий раз начальник відділу комунального господарства міста Олександр Балак висловив своє незадоволення роботою КП «Добробуту», - пише Про Ковель.

Зокрема, він зауважив, що керівництво підприємства не по-господарськи утримує автопарк «Добробуту» і його ця ситуація неабияк тривожить.
«Зима закінчилася, а снігоочисна техніка навіть не очищена від бруду, стоїть і покривається іржею, машини не ремонтуються», - розгнівано доповідав головний комунальник міста Олександр Балак.
«Ми ще у травні подали заявку головному розпоряднику коштів, відділу комунального господарства щодо виділення грошей на поповнення основних засобів підприємства, але коштів так і не отримали, - пояснив згодом директор КП «Добробут» Михайло Сидоренко.

Із 36 одиниць техніки, що перебуває на балансі КП, в робочому стані знаходиться близько двох десятків машин, решта, за словами Михайла Сидоренка, не використовується у зв’язку з вагомими причинами, як на його думку.
«Частина автомобільно-тракторного парку настільки зношена, що ремонтувати ті машини просто недоцільно. Загалом транспорт постійно виходить з ладу, не вистачає грошей на купівлю запчастин. Як тільки-но відновиться фінансування – ремонтні роботи будуть продовжені», - інформує пан Сидоренко.

Нагадаємо, автопарк Ковельського РЖКП №1 поповниться ще однією машиною - сміттєвозом-пилососом.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
арон Показати IP 14 Червня 2013 17:15
намічається дербан власності урааа ще пару чеснихчиновників стане мільйонерами

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus