USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Юні піаністи виграватимуть «Різдвяні акварелі» втретє

5 Січня 2010 15:13
III міський конкурс юних піаністів «Різдвяні акварелі» відбудеться в Луцьку 22 січня у приміщенні Палацу культури міста. Обов\'язковою вимогою до учасників є виконання фортепіанного твору українського композитора.
Порядок виступів учасників визначатиметься жеребкуванням перед початком конкурсу. Початок жеребкування в 10.00 год. Конкурс відбудеться в один тур. Виступ учасників оцінюється за п\'ятнадцятибальною системою. Виконання конкурсної програми оцінюється компетентним журі, у складі якого - провідні педагоги українських спеціалізованих вищих навчальних закладів. У конкурсі візьмуть участь учні початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (музичні школи, школи мистецтв, музичні студії) за двома віковими категоріями: І категорія (молодша група) - з 8 до 11 років; II категорія (старша група) - з 12 до 14 років. Вік визначається станом на 22 січня 2010 року. Заявку на участь у конкурсі можна подати до 20 січня 2010 року за адресою: вул. Богдана Хмельницького, 1,  департамент культури та збереження історичної спадщини Луцької міської ради. Переможці конкурсу будуть нагороджені дипломами, грошовими преміями, призами і подарунками. Рішення журі остаточне і оскарженню не підлягає. Оголошення результатів конкурсу та нагородження переможців відбувається на урочистій церемонії нагородження в день проведення конкурсу.
Організаторами конкурсу виступають Луцька міська рада, департамент культури та збереження історичної спадщини Луцької міської ради – інформує сайт Луцької міської ради.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus