USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

Кандидати-«списочники» проігнорували публічні дебати. ВІДЕО

27 Жовтня 2010 15:59
Із запрошених кандидатів-«списочників» на публічні дебати, організовані волинським представництвом ГМ «ОПОРА», 27 жовтня в готелі «Україна» з’явився лише один.
На перші дебати кандидатів у депутати Луцької міської ради «ОПОРА» запросила п’ятірку найрейтинговіших партій: «Сильну Україну», Партію регіонів, ВО «Батьківщина» ВО «Свобода» та «Фронт змін».
Організатори кажуть, що міські осередки партій до останнього не давали точної відповіді, чи будуть вони дебатувати. У результаті серед запрошених лише Олександр Пиза з’явився представити свою партію «Фронт змін».
Втім, напередодні про дебати повідомляли не тільки п’ятірці, а й десятці найрейтинговіших партій. Так, своє бажання подискутувати проявили Павло Данильчук з партії «За Україну» та Андрій Козюра з «Нашої України».
На дебатах були присутні студенти-політологи Волинського національного університету імені Лесі Українки.
Наприкінці заходу організатори провели невеличке опитування, де запитали, чи змінили студенти свою думку, відносно того, кого обрати на виборах, після дебатів. Цікаво, що третина з них відповіла, що вибір змінили.
28 жовтня передбачалися дебати між кандидатами на посаду луцького міського голови. Із запрошених, а це – Володимир Бондар, який тепер уже не кандидат, Анатолій Грицюк, Богдан Шиба, Микола Романюк та Андрій Козюра, свою згоду дав лише останній.






Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Student Показати IP 27 Жовтня 2010 16:33
Ясное дело, что студенты сменили свое мнение .... когда к ним приехал... Климчук! :)
Янукович Показати IP 28 Жовтня 2010 11:15
Голосуйте за Романюка, він коріш Серьогі Тігіпка і мій тоже!!!!
Яків Показати IP 28 Жовтня 2010 11:30
Не голосуйте за Романюка, він - корєш Тігіпка і Януковича!
Петро Показати IP 28 Жовтня 2010 11:33
Примітивний комент, як граблі. Очевидно й коментатор такий же. Скажи мені, що ти пишеш, і я скажу, что ти.
Губка Боб Показати IP 28 Жовтня 2010 13:13
Я проти нинішньої влади, але і серед молоді перспектив особливих не бачу. На жаль...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus