USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

З дистанції зійшов «важковаговик» мерських перегонів у Луцьку

25 Жовтня 2010 23:27
Кандидат на посаду луцького міського голови, який більшістю соціологів визнавався одним з чотирьох реальних претендентів на пост міського голови, зняв свою кандидатуру.
Як стало відомо «ВН» з достовірних джерел, увечері 25 жовтня заяву про припинення участі у виборах в якості кандидата на пост міського голови Луцька подав очільник обласного осередку партії Єдиний Центр Володимир Бондар.
Джерела вказують, що причиною такого кардинального рішення стало глибоке розчарування роботою Територіальної виборчої комісії Луцька, яка постійно заплющує очі на грубі порушення виборчого законодавства іншим кандидатом на пост луцького мера – банкіром Миколою Романюком. Відтак зняття своєї кандидатури Бондарем – своєрідний знак протесту, незгоди з діями ТВК.
Нагадаємо, до ТВК не раз надходили заяви щодо порушень Романюком правил ведення передвиборчої боротьби. Так, кандидат у депутати від політичної партії «Сильна Україна» Віталій Мазур розповсюджував агітлистки із зображенням Миколи Романюка без вихідних даних.
Також до ТВК 16 жовтня була подана скарга, що листи, які прийшли до тисяч лучан від Миколи Романюка – незаконна агітація. На них не було зазначено вихідних даних: друкарні, тиражу, дати виготовлення. До того ж, їх надсилали раніше, ніж був створений передвиборчий фонд Романюка. А фінансування агітації грошима не з фонду – порушення, бо ставить в нерівні умови кандидатів. Тим не менше ТВК відмовилася визнавати порушення за Миколою Романюком.

Окрім того, як повідомляв голова Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу Михайло Наход, Романюк звертався до виборчої комісії з проханням дозволити розповсюджувати агітаційну продукцію, яка не містить усіх вихідних даних. Наход стверджував, що тим самим ТВК «переступила межі своїх повноважень».

А 21 жовтня Луцька ТВК не захотіла оголошувати попередження кандидату на посаду луцького міського голови Миколі Романюку, хоч і визнала факт порушення: у приміщеннях «ПриватБанку», який очоює на Волині Микола Романюк, були зафіксовані агітаційні плакати, які не містили відомостей про друкарню та про осіб, відповідальних за її випуск.

Нагадаємо також, що за різними соціологічними дослідженнями Володимир Бондар входив до четвірки лідерів мерських перегонів у Луцьку. В числі перших називали також голову Волинської облради і очільника партії "Батьківщина" на Волині Анатолія Грицюка, керівника "ПриватБанку" на Волині Миколу Романюка і діючого голову Богдана Шибу. Зокрема, про це писала газета «Дело».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 59
Бандура Показати IP 25 Жовтня 2010 23:33
Якщо це правда, то Бондар просто - ЗЛЯКАВСЯ! Тільки даремно гроші на фільм про себе любимого потратив...
))) до Бандура Показати IP 25 Жовтня 2010 23:39
це що, останні вибори? не переживайте за чужі гроші ))) відпрацьовуйте свої ;-) швидше за все, Шиба - наш мер )))
і6ку до ))) Показати IP 25 Жовтня 2010 23:42
Я вас умоляю!
))) до і6ку Показати IP 26 Жовтня 2010 11:20
спорім на ящик шампанського? я за цю кампанію вже 3 виграла ;-)
Глядач Показати IP 25 Жовтня 2010 23:35
Ну слава Богу!
василь Показати IP 25 Жовтня 2010 23:39
Шиба - не конкурент. Тим більше зараз, коли голоси Бондаря перейдуть Грицюку. Врахувати величезний негативний шлейф, який тягнетья а Шибою після чотирьох років його правління - можна сміливо стверджувати, що тепер основна боротьба буде мід Грицюком і Романюком. І не факт, що Романюк тепер у такому ж виграшному положенні як був ще кілька годин тому...
Михайло Наход Показати IP 25 Жовтня 2010 23:46
Якби там не було, але я вважаю, що дії та рішення ТВК це не основна причина зняття кандидатури. Ніколи не повірю, що Володимир Налькович, знявся через дії комісії, яка грає за "своїми" правилами, а не за законом. Думаю, що це важке особисте рішення Бондаря, у якому для нього особисто більше плюсів ніж мінусів.Залишається лише дати правильний посил виборцям, які готові були за нього голосувати.
Микола до Михайло Наход Показати IP 25 Жовтня 2010 23:49
Думаєте, таки підтримає когось? Продався? Не думаю. Це ж смерть політична для нього. БО крім як до Грицюка йому більше нема куди. А у Грицюка його навряд чи приймуть...
Михайло Наход Показати IP 25 Жовтня 2010 23:48
Я думаю, що від таких розкладів найбільше користі Козюрі та Токарському.
Олена К. до Михайло Наход Показати IP 25 Жовтня 2010 23:51
А це чому ж? Електорат Бондаря піде до Грицюка. І ради цьому нема. Ваш Козюра аби депутатом став - і буде радий як слон.
ss6669 Показати IP 25 Жовтня 2010 23:57
І шо тепер цей агіт-листок бондаря припинить існування? Чи вже після 31-го?
Лучано Показати IP 26 Жовтня 2010 00:16
Влада скинула свою білу і пухнасту шубку і продемонструвала Волині свій звіриний оскал. В хід пішов шантаж. І досить серйозний щоб зняти лідера перегонів. А тепер ви - армія кандидатів в депутати уявіть що вас чекає на виборах: масові підробки бюлетнів, котрі вже надруковані у необхідній кількості (благо-замінено директора друкарні), шантаж і провокації щодо лідерів перегонів в округах і виграють ті кого хоче Борис Петрович. І тут справа навіть не в партії регіонів - їх так само поставили в стойло. На місце в закромах поставлять і Башкаленка, як у свій час Бондаря і його команду.
TFA Показати IP 26 Жовтня 2010 00:23
Отетода! Все обсирав Романюка, в т.ч. словами ВН, а тут тікає... Логіки ніякої...
goodok Показати IP 26 Жовтня 2010 00:35
"стало відомо "ВН" з достовірних джерел"... не від комісії, не від представника Бондаря, а від достовірних джерел! Рано голоси ділите, завтра зранку буде нова стаття: "достовірні джерела помилились, а Бондар не подав заяву про зняття своєї кандидатури, а лише думав подати через неприпустиму несправедливість та продажність всього на світі, але тисячі людей попросили не подавати, то він і не подав, щоб людей захистити від наближаючогося зла". Очі блін зліпались поки на "ВН" не заглянув! Цікава новина, аби ще достовірна))
))) до goodok Показати IP 26 Жовтня 2010 11:22
на 12:00 прес-конференція. Підходьте та побалакайте з Бондарем особисто.
TFA Показати IP 26 Жовтня 2010 00:38
Чесно кажучи, теж думаю, що це якийсь гон...
міля Показати IP 26 Жовтня 2010 07:29
А я відразу говорила, що Бондар нульовий кандидат. Мером буде Токарський.
Наталія Показати IP 26 Жовтня 2010 08:17
Ахахаха))) Нарешті)))
Наталія Показати IP 26 Жовтня 2010 08:40
TFA - я з вами згідна. Вже б довів справу до кінця і все...а то весь той галас, який він підняв, вже навіть нічого не вартий
Електорат Показати IP 26 Жовтня 2010 09:04
"Важковаговик"??? 1%!!!
Хех! Показати IP 26 Жовтня 2010 09:10
Значить тако. Бондаря фінансує Столяр. На Столяра наїхала податкова. Бабла нема - чого пертися
VSC до Хех! Показати IP 26 Жовтня 2010 10:02
В точку!!!!
Вовік прощай Показати IP 26 Жовтня 2010 09:11
Бондар просто злякався ганебної поразки. Який він важковаговик - 3% це результат гідний хіба що Чижика. Бондар сам порушив все, що міг і якби у Романюка в команді був хоч один з клепкою в голові, то Бондаря вже давно зняли б з перегонів. А ви трусішка дібненький Володимире Нальковичу. Туди вам малохольному і дорога.
Лучанин Показати IP 26 Жовтня 2010 09:24
Галас вартий уваги. 1. Рішенням комісії встановлено факт порушення законодавства Романюком; 2. Рішенням суду визнано дії комісії, коли відмовлялись винести попередження Романюку, неправомірними; 3. Вчора до 24.00 год. Був останній час коли кандидат міг подати заяву, і Бондар використав своє право. 4. Кому цікаво, що відбувається в комісії, то хай зайдуть журналісти і репортери забезпечать фото, відео, аудіо записи і продемонструють факти, коли представники (довірені особи)Романюка зі свого штабу приносять докази того, що Романюк порушив Закон, а комісія каже не бачимо?!! То мабуть Бондар поступив правильно. PS Не був і не є прихильником Бондаря. Вважав, що Романюк буде кращим мером. Однак підбір абсолютно бездарної команди мене розчарував.
Viktor 69 Показати IP 26 Жовтня 2010 09:25
Шановні, Бондар став політичним трупом, коли вступив у ЄЦ... Пан Наход добре знає, як політтехнолог чи хто він там, що раніше за Кучми була така собі партія "За єдину Україну"... дуже вважалася потужною і не в обіду Находу, такі самі політікани як він тоді її піарили, а де вона зара?!?! Що стосується зняття кандидатури, так я не проти і більшість лучан теж... От зараз усі граються в соціологію... кого підтримають лучани... Так повірте лучанам геть все рівно, вони проголосують за Романюка, але для них не буде трагедією, якщо стане мером, скажімо, Токарський... Українці вже розчарувалися у виборах, і вони вже не ті овечки, яким колись пообіцяли і вони стадом рушили на майдан... Не ті вже ми люди, не ті.. Ні, нам хочеться їм вірити, але ми не віримо...
VSC до Viktor 69 Показати IP 26 Жовтня 2010 10:04
Все верно, только при рыжем папе в силе была СДПУ(о)
луча Показати IP 26 Жовтня 2010 09:39
Він розумів що шанси перемогти чесно Романюка примарні -виливав відра бруду замість того щоб доводити свою перевагу(якої доречі немає) розпочав судові тяганини практично розуміючи що судитися то нема за що.Оцінивши що совісті вже немає давно і зараз поховає своє примарне політичне майбуття вирішив зберігти обличчя. Але то вже пізно .Всім все ясно . Нехай іде до школи і навчає дітей .Все повинно повернутися на круги свої.Зоряний час за спиною Ющенка для нього скінчився коли зрадив і пішов до ЄЦ.
знаю Показати IP 26 Жовтня 2010 09:50
Не смішіть людей, Бондар просто домовився з Романюком. Хоче бути замом, щоб не піти у політичну безвість.
Читач Показати IP 26 Жовтня 2010 10:00
Чи можна пов'язувати вчорашні перевірки у "Приватбанку"? з проблемами у бізнес-оточення Бондаря. Як наслідок зняття кандидатури на користь Романюка?
ЄЦ Показати IP 26 Жовтня 2010 10:19
Важковаговик він бо у ньому живого вєсу багато.А в політиці одне слово ..ЄЦ
дідо Показати IP 26 Жовтня 2010 10:25
БОНДАР -РЕАЛЬНИЙ КАНДИДА...БО РОМАНЮК-НІРИБА,НІМЯСО...ШИБА-БЕЗГРАМОТНИЙ...ГРИЦЮК-КОЛГОСПНИК...ТОКАРСЬКИЙ-БАЗАРНИЙ ВИСКОЧКА..
Anonumouse до дідо Показати IP 26 Жовтня 2010 15:09
А ДІДО БЛАНДЗІНКА, КАПС-ЛОК НІКАК НЕ НАУЧТСЯ АТКЛЮЧАТЬ
піарАС Показати IP 26 Жовтня 2010 10:26
Очевидно - є якісь домовленості! Які? Думаю, сьогодні буде прес-конференція і все проясниться. Хоча, думав, Бондар йтиме до кінця...
))) до піарАС Показати IP 26 Жовтня 2010 11:28
цирк тільки починається. Найсмішніше буде 01 листопада, коли ТВК матиме результати голосування на користь Шиби і не знатиме, як про це оголосити ;-) напевне, з ними станеться розумовий колапс. Я вже це бачу ;-) якщо вони вже маючи рішення суду про те, що МЯРівський штаб, м"яко кажучи, лоханувся, все одно грають в нє віжу, нє слишу, молчу...
не згоден Показати IP 26 Жовтня 2010 10:42
Для Дідо. "Шиба - безграмотний" - так можуть говорити тільки ті, хто ніколи з ним не спілкувались і не мали справ. Інтелектом і порядністю Шиба вставить всіх інших разом взятих. Проблема просто в тому, що в команді багато даунів. А де візьмеш професіоналів за 1,5 кілогривні в місяць? Шиба не краде, відповідно ні з ким не ділиться... тому проти нього так налатовують всі.
Правдолюб до не згоден Показати IP 28 Жовтня 2010 16:16
Шо за бред? Що нема з кого Шибі обирати спеціалістів і порядних у місті до свеї команди? Це вже, навіть, образливо для громади...Просто відбір у команду відбувався за невідомими уподобаннями і заслугами, та за сприянням сірого кардинала Стемковського. В обшем, які спеціалісти самі, така й команда...
знаючий Показати IP 26 Жовтня 2010 11:04
Приватбанк податкова трусила через фірму Оптіма, яка належить Столяру. А Столяр є основним фінансистом Бондаря. Бабло закінчилось!!!
До Мілі Показати IP 26 Жовтня 2010 11:06
Попустіться, шановна. Вашого Токарського не бачать, як конкурента. От і дозволили дойти до кінця дистанції.
обурений подіями Показати IP 26 Жовтня 2010 12:23
Піду і проголосую за Грицюка - живіть в колгоспі!!
От .ля... Показати IP 26 Жовтня 2010 12:51
Ну шо ж це таке? Ех, Вова, Вова... Все правильно було зроблено і, коли залишалось зробити останній крок, не витримав: невже так запресували Василя Андрійовича? Тепер можна спокійно не йти на вибори! Єдиний перспективний пішов...
Розумний до От .ля... Показати IP 26 Жовтня 2010 13:19
Мудрий коментар!
ліберал Показати IP 26 Жовтня 2010 13:06
якби Шиба провів хоч посередню агітроботу перед виборами, хоча б пропіарив те що зробили, використав адмінресурс, то він мав би реальні шанси стати мером знову.. чому цього не робили? Шиба стомився? Бездарна команда, яка працює на прямих конкурентів, при цьому займає ключові посади в міськвиконкомі? Домовленість з іншим кандидатом? Тиск з боку "блакитної" влади? Без Бондаря Козюра може поборотися за 3-тє місце з Грицюком, а Романюка вже можна вітати з перемогою!
MassimoUA до ліберал Показати IP 26 Жовтня 2010 14:44
А я б на вашому місці так не поспішав... Не вірю я цим рейтингам...
Діюча влада Показати IP 26 Жовтня 2010 13:09
розчищаємо дорогу романюку
Сьцьопа Показати IP 26 Жовтня 2010 14:06
Перед Романюком ніхто не може встояти. Наразі зняв себе Бондар (перш, чим це зробити, виваляв себе в бруді на всі сторони). Отак, слухати фарцовщика Стемковскького і Чижика-пижика! З ідіотами звяжись, то сам ідіотом станеш. Пора зніматися вже колгоспнику і йти в село лікувати пташиний грип. Щоб теж не "застолбити" себе ідіотом на 100%. А Шиба проти Романюка, що Стецько в драмі-комедії "Сватання на Гончарівці".
MassimoUA Показати IP 26 Жовтня 2010 14:33
Бондар зняв свою кандидатуру через те, що з'явилась інформація про парламентські вибот=ри в березні цього місяця.
вибори Показати IP 26 Жовтня 2010 14:38
"якби Шиба провів хоч посередню агітроботу перед виборами, хоча б пропіарив те що зробили".....- то що б небо на землю від тих звитяг впало-чи шо?А що власне доброго зробили.Луцьк ще ніколи не був такий брудний і неохайний.Добре що мовчить
дзядзьо Показати IP 26 Жовтня 2010 15:10
Це він тіпа обідився -а нашо йому той мер як він в дєпутати в століцу преця.Там хапанути мона багацько- зара вроді обідили хлопя .вумний він думає- нє но ж і ми не дуракі.
123 Показати IP 26 Жовтня 2010 15:26
а мені здається, що бондар не останній , хто зніметься з перегонів
А штабісти - хто? Показати IP 26 Жовтня 2010 15:42
За Бондаря б ніколи не голосував, краще вже Грицюк чи вже найгірше - Романюк, але штаб-то в нього дійсно працював, цікаво почути хто головним штабістом був?..
Антиянек Показати IP 26 Жовтня 2010 16:12
Грицюк, знімай кандидатуру на користь Шиби!
борець Показати IP 26 Жовтня 2010 18:40
А де біла бестія тепер дінеться ?
мер до борець Показати IP 27 Жовтня 2010 23:17
Была бестыя займеться викладацькою дыяльныстю по спецыальносты фылологыя або графыты ))))
куку Показати IP 26 Жовтня 2010 19:33
тільки що дивилися новини - Шиба проводить нараду, посміхається. повне впаження, що він уже виграв вибори або він прекрасно знає, що програє і задоволений тим, що нарешті піде у "відпустку". дійчно - ніякого адмінресурсу. цікаво!?!?
Правдивий Показати IP 26 Жовтня 2010 20:14
Хлопці підтверджується мій попередній прогноз. Романюк - мер, Шиба - депутат, а Бондар з Грицюком як бог дасть. Але всетаки Шиба трохи доріг та дахів дійсно в луцьку зробив. А враховуючи сучасний фінансовий стан країни, міста та рівень цін і зарплат то місто виглядає чистим і охайним. Для порівняння поїдьте в Житомир чи Чернігів, чиба навіть Київ. Луцьк більш менш чистий скрізь. І цього не бачить лише сліпий.
ліберал Показати IP 26 Жовтня 2010 20:43
ну чому, позитиви є: частину доріг відремонтували, відкрили амбулаторії на ЛПЗ, жіночу консультацію (гордість міста), з маршутними таксі лад навели, бюджетникам з.п. виплачують, з гарячою водою і опаленням проблем немає. Це все результат роботи. Окрім того звинуватити Шибу у дерибані не можна. Він грамотно веде сесію, хто цікавився, погодиться. Деякі депутати дійсно зловживають, проте міський тут ні до чого. А критикувати легко.. А коли" голодні" кандидати витрачають сотні тисяч на агітацію, ці ж гроші будуть відбивати, невже люди цього не розуміють..
Helge Показати IP 26 Жовтня 2010 22:12
Все-таки, какие они прикольные - эти провинциальные "политеГи"))) Для особо одаренных, таких как Бондарь и стоящему за ним Васе (не будем уточнять его хвамилию), областной прокурор не так давно провел показательную пресс-конференцию, где непрозрачно намекнул на то КАК себя надо вести - с первого раза не дошло!)))) Оно и понятно - одно дело быть "крутым" в местном курятнике, другое дело - тявкать на ВЛАСТЬ (как бы она не называлась сегодня). Поэтому, вчера в "Приватбанке" показательно состоялась вторая часть "марлезонского" балета, когда провели выемку банковских документов фирм, которые спонсор Бондаря "перевел" на Житомирщину, а их документацию ныкал в бизнес-центре на Винниченка и прочих кабинетах адвокатов и депутатов)))) И мы не удивимся, если еще в этом году, кое-кого еще и показательно арестуют - что бы другим веселее доходило - кто в доме хазяин))))
Helge Показати IP 26 Жовтня 2010 22:14
Кстати, в столичных кругах, в последнее время циркулируют упорные слухи о предстоящей печальной судьбе одного очччень известного местного алигарка))).....
виборець Показати IP 27 Жовтня 2010 00:47
які примітивні в роздумах лучани!!!Страх!!які глупі коментарі-страх!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus