USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

ЛПЕ виплутуватиметься з боргів без комісії

26 Вересня 2013 15:48
Микола Дендіберін запитав у Андрія Осіпова: чому у всіх його виступах під час сесії міськради винен міський голова?
«Тому що міський голова має знати, що за три роки каденції йому є за що дорікнути, але зараз не про це», − відповів Осіпов.
«Якщо ми підтримаємо Вашу пропозицію, як під час наступної сесії ми заборонятимемо директору ЛПЕ бачитися з кредиторами?» − запитав Анатолій Бірюков.
«Ми маємо заборонити будь-які стосунки з кредиторами, окрім поточних», − сказав Осіпов.
Підтримали проект рішення Тарас Бас та Олена Голєва.
«Я розумію, що комісію створити треба, але у Андрія Осіпова були і особисті мотиви: його друг Рустам Дячук хотів очолити підприємство електротранспорту, але йому відмовили», − заявила депутат міськради.
«Якщо ми введемо мораторій на діяльність ЛПЕ, то не зможемо ні заплатити зарплату, ні закупити будь-що необхідне. Як ми будемо дивитися в очі людям, які там працюють», − зазначив Андрій Козюра.
«Це підприємство має величезну соціальну значимість для Луцька. І нічого не можна зробити, аби заблокувати його роботу. Ми чи не кожен день працюємо на підприємстві», − підсумував Луцький міський голова Микола Романюк.
Також Микола Романюк подякував Олені Голєвій за те, що вона хоч на 15 % відкрила правду про мету проектів Андрія Осіпова.
Зауважимо, що за останні роки Луцьке підприємство електротранспорту віддало 10% від суми лізингових грошей, погасило три мільйони заробітної плати.
«Ви жодного рішення не ухвалили про фінансове оздоровлення підприємства. Я прошу не включати мене в цю комісію, просто підтримайте. У мене немає друзів і родичів на ЛПЕ і нема кому лобіювати чиїсь інтереси», − Андрій Осіпов.
Рішення підтримали лише 8 депутатів. Отож комісія із фінансової санації ЛПЕ створена не буде.
ЧИТАТИ ЩЕ: ЛУЦЬКИХ ТРОЛЕЙБУСНИКІВ СПРОБУЮТЬ ВРЯТУВАТИ ВІД БАНКРУТСТВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучанин Показати IP 26 Вересня 2013 17:31
Щось нічого не зрозуміло з написаного, лише одні вибіркові фрази, які можна втулити будь-куди. Інтуітивно лише зрозуміло що всьому що не робиться в Луцьку присинається "повна задниця". Шкода колектив ЛПЕ - поки чиновники його не знищать, не заспокоються.
Корінний лучанин Показати IP 26 Вересня 2013 21:48
Зробіть врешті решт так, щоб всі платили! Ну скільки можна ГОВОРИЛЬНЕЮ ЗАЙМАТИСЬ? Ну це ж АНЕКДОТ! Говорить мер про соціальну значимість, а на ділі щось ТАКОЇ ТУРБОТИ не видно! НЕМАЄ ТАКОГО ЛУЧАНИНА ЯКИЙ БИ не ХОТІВ, ЩОБ ТРОЛЕЙБУСИ КОМФОРТНІ, ТЕПЛІ УЗИМКУ ТА ЧИСТІ САЛОНИ!!! ХІБА ЦЬОГО НЕ МОЖНА ДОСЯГТИ? Шановий мер і молода команда ПОСТАВТЕ ПЕРЕД СОБОЮ ТАКУ МЕТУ і реалізуйте ЇЇ!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus