USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Лучанам пропонують обереги за пожертви. ФОТО

1 Жовтня 2011 10:47
Лучан закликають допомогти вихованцям Волинського обласного спеціалізованого будинку дитини, купивши на благодійній виставці-продажі картину, розписану склянку чи оригінальну сумку ручної роботи.
Виставка відбувається в рамках благодійного марафону «Інші діти». Експозиція розпочалася 30 вересня у приміщенні читального залу Волинської обласної бібліотеки для юнацтва. Серед представлених робіт сувеніри, картини, виконанні в різних стилях, обереги, саморобні ангели-охоронці, розписана кераміка та виробі зі шкіри.
Найдешевші товари коштують близько 10 гривень. Усі кошти, виручені з акції, підуть на придбання необхідних повсякденних речей для дітей-сиріт. Серед таких – канцелярські товари, зубні щітки, пасти, іграшки, фрукти, печиво та книги для розвитку дітей.
За словами організатора акції, керівника благодійного фонду «Чутливі серця» Анни Рекретюк, нині у будинку для дітей перебуває 30 дітей, віком до 4 років.
«Цим дітям не потрібні мобільні телефони чи комп’ютери, а лише увага і елементарні речі для життя… Ми закликаємо внести свій вклад до акції, аби ці діти виросли людьми вдячними і не почували себе обділеними, змогу так само дарувати свою любов», - каже Рекретюк.
Зусиллями фонду вдалося закупити за 6 тисяч гривень альтанку. Однак її вже розписали та пошкодили місцеві шибайголови. Вони на дитячому майданчику відпочивають, випиваючи та курячи.

Тому Анна Рекретюк зазначає, що нині будинок дитини, окрім елементарних речей для побуду і виховання, потребує побудови паркану і нового дитячого майданчика.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus