USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Луцька мерія запровадила контроль у маршрутках. «Зайців» штрафуватимуть на 40 гривень

26 Грудня 2009 13:03
Пасажири луцьких маршруток повинні отримувати від водіїв і зберігати при собі проїзні квитки. Хто не матиме білетів – того штрафуватимуть, - попереджають у міськвиконкомі Луцька.
 
Контроль за безбілетниками та водіями, які «забувають» видати пасажирам квитки, запровадять із Нового року. Ймовірно, в салонах маршруток інспектуватимуть комунальні контролери. «Зайці» та забудькуваті водії сплачуватимуть двадцятикратний штраф від вартості проїзду – 40 гривень.
 

 
Як повідомив інформаційний центр «Луцьк», мерія активізує боротьбу із безбілетниками, бо, «не отримавши у водія квиток, пасажири сприяють підвищенню тарифу на проїзд. Також позбавляють себе страхового відшкодування у ДТП - розміри компенсації сягають 50 тисяч гривень»
 
Муніципалітет закликає пасажирів не бавитися в благодійників - не залишати квиток у салоні автобуса чи кондуктору. Бо, за словами чиновників, пасажири в такий спосіб сприяють повторній реалізації квитка, а відтак, приховування прибутків і несплаті податків. Не буде податків –буде порожня казна. Не буде казни-бюджету – не буде зарплати вчителям, лікарям… усім нам.
 
Заодно, мерія просять лучан повідомляти владу про невидачу квитка водіями маршруток. Спеціально для цього у міському відділі транспорту та зв’язку працюватиме «гаряча телефонна лінія» - 72-03-53 або 77-79-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
seal Показати IP 26 Грудня 2009 13:25
Досить болюче для приватних перевізників, але, на мою думку, давно назріле рішення. А як воно буде втілюватися у життя побачимо. Щось подібне вже намагалися запровадити не раз, але до логічного завершення так і не довели. Побачимо тепер, яким буде кінцевий результат.
Юка Показати IP 26 Грудня 2009 14:15
півтора-два роки тому вже намагалися провернути таку акцію в маршрутках, однак все безрезультатно :( якщо контролери, як обіцяють, справді будуть сумлінно виконувати свою роботу і постійно перевіряти пасажирів на наявність у них квитків, тоді, зрештою, люди звикнуть до того і проблема безбілетного проїзду зникне.
Ладомир Показати IP 26 Грудня 2009 17:10
"НЕ буде податків –буде порожня казна. Не буде казни-бюджету – не буде зарплати вчителям, лікарям… усім нам." Питання – кому усім нам? Я наприклад не бюджетник !!!
Anonymouse Показати IP 26 Грудня 2009 19:33
Бути благодійником для наших чиновників я особисто наміру не маю їм завжди мало і на людей начхати в першу чергу. От мені цікаво коли тим шоферам і кондукторам депошним лишать лише ту мізерну зарплатню яку їм неможуть в депо заплатити скільки людей звільниться з роботи і хто потім піде туди працювати.
OrestN Показати IP 26 Грудня 2009 20:14
а хто буде квитки видавати? той самий водій? аварій не минувати. Має бути кондуктор, який і має обілечувати
gorets Показати IP 26 Грудня 2009 20:27
Враховуючи, кому належать більшість маршруток. Мерія буде з ними воювати за квитки як бджоли проти меду. Або проїзд буде по 4грн
пасажир Показати IP 27 Грудня 2009 17:07
А що ж вони такі розумні не запровадили такого з 04.11?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus