USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Луцьку покращили кредитний рейтинг

3 Серпня 2010 11:35
За даними рейтингового агентства «Кредит-рейтинг» Луцьк покинув список міст з негативним прогнозом розвитку і перейшов до списку міст зі стабільним прогнозом.
Про це 3 серпня під час прес-конференції повідомив луцький міський голова Богдан Шиба.
За його словами, Луцьк перебував у списку з негативним прогнозом протягом кризового періоду з кінця 2008 і до першого півріччя 2010 року. З липня 2010 Луцьк має позицію рейтингову позицію uaBB, що свідчить про високі кредитні рейтинги Луцька і виконання боргових зобов’язань Луцької міськради.
Як прокоментував Шиба, оскільки місто повністю розрахувалося з кредитними боргами, сума яких становила вісім мільйонів, при потребі Луцьк може розраховувати на кредити в міжнародних фінансових інституціях.
Зокрема, за словами міського голови, мова йде про іноземні фінпрограми, що стосуються реконструкції та модернізації систем теплопостачання. Таку програму розраховують запустити вже восени цього року.

За словами директора департаменту фінансів і бюджету Луцької міськради Лілії Єлової загальна сума облігацій внутрішніх місцевих позик становить 40 мільйонів. З них на суму 30 мільйонів гривень - банку «Форум» з 2008 року та 10 «Ощадбанку» з 2009. У 2011 мерія планує погасити 10 мільйонів з цієї суми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus