USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Маленькі колядники з піснями і танцями завітали в одне з луцьких кафе

8 Січня 2015 17:31
Другий день Різдва, саме цей час діти дружньою юрбою ходять від хати до хати, співаючи пісні про народження Ісуса. Обдарована луцька малеча не оминула цьогоріч і кафе «Рінг».

За чудові подарунки та свято, яке їм організовували в рамках цієї ж самої акції перед Новим роком, діти вирішили віддячити своїми колядками та сценками про народження Ісуса Христа.

Після самої коляди ініціатори акції запросили малят до святкового столу, де подавали їм традиційні кутю та узвар. Свято продовжилось у хорошому настрої веселими конкурсами від Діда Мороза та його помічників.



Наприкінці свята Дідусь вручив кожному маляті по солодкому пакуночку , та, зробивши настанову на відмінне навчання у наступному році подарував всім хлоп’яткам та дівчаткам канцелярські набори, у яких було все необхідне для того, щоб діткам було цікавіше навчатись.



«Напередодні Різдва нас охоплюють відчуття очікування чогось радісного та чарівного. Усюди святкова атмосфера, усі готуються до свята – вибирають красиві ялинки, купують різні фрукти, солодощі, готують подарунки для близьких. Для дітей Різдво – це можливість побувати в казці, відчути чудо, отримати омріяні подарунки. Але далеко не для всіх малят Різдво є таким казковим, багато дівчаток і хлопчиків у міру деяких причин не зможуть до кінця відчути усю феєрію новорічного дива…



Кожен з нас повинен відчувати на собі відповідальність за цих дітей. У більшості з них дитинство вже закінчилось, або вони не змогли насолодитися ним сповна, багато хто втратив опору у цьому житті – їхніх батьків, що найстрашніше. Тому ми повинні робити все, щоб ощасливити хоча б частину з них, подарувати їм свято та продовжити щасливі миті безтурботного дитинства цим чудовим талановитим янголяткам», - ділиться роздумами незмінний спонсор акції – Андрій Покровський, який вже не перший рік популяризує ідею соціально-відповідального бізнесу.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ясен Показати IP 8 Січня 2015 19:15
Молодці, побільше б такий акцій для дітей
міша Показати IP 9 Січня 2015 09:35
молодці, прикормлюють дітей з юних літ, підростуть і ходимить в той притончик регулярніше

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus