USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Мерія ще 5 років стадіон передаватиме, - Кварцяний

29 Березня 2011 10:52
Якщо на луцькому стадіоні «Авангард» на 2012 рік не буде дотримано вимог Федерації футболу України щодо умов проведення матчів, ФК «Волинь» гратиме лише на чужому полі.
Про це під час чату на «Волинських новинах» 28 березня повідомив головний тренер ФК «Волинь» Віталій Кварцяний.
Він зазначив, що серед основних вимог федерації – встановлення частини штучного поля та навісу над стадіоном. Однак, виконати ці рекомендації, не маючи підтримки з боку влади і чітких юридичних домовленостей щодо статусу стадіону – неможливо.
Кварцяний розповів, що коли він балакав з міським головою про майбутнє стадіону, той запевнив, що буде допомагати чим зможе.

«Все, не переживай, чим зможу буду допомагати. Стадіон ми з Столяром відкоректували, здамо за одну гривню на 49 років, все буде добре»», - процитував головний тренер слова міського голови.

Нагадаємо, що Луцька міська рада прийняла 23 лютого доручила виконавчому комітету Луцької міської ради розробити договір про оренду стадіону «Авангард» на 49 років з ВАТ «Спортивний клуб «ФК Волинь».

«Але проходить час і питання не вирішується конкретно. В газету дали, звичайно, повідомлення, що хочуть передати за 1 гривню на 49 років в оренду, але цього поки немає», - запевнив тренер.

«Цим ніби буде займається юридичні відділ міськвиконкому. Але ніхто там не займається. Я зрозумів, що років п'ять вони будуть цим займатися…», - сказав Кварцяний.

Головний тренер команди «Волинь» побоюється, що, якщо стадіон не зможе виконати усі вимоги Федерації футболу України – вже найближчим часом команда змушена буде орендувати стадіон у Львові. А лучани гри мільйонів на своєму полі більше не побачать.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Zheniok Показати IP 29 Березня 2011 11:05
а де весь чат?
Юрій Ричук до Zheniok Показати IP 29 Березня 2011 11:10
На етапі підготовки до публікування ). Скоро буде
Anonymous Показати IP 29 Березня 2011 12:45
я так понял за лучший вопрос приз от Виталия Кварцяного достаётся мне ????
Вікінг Показати IP 29 Березня 2011 12:45
Треба ж авторизацію у Кварца зробити, а то він там такого наговорив, що коли це дати без вичитки, то буде шкандаль. Хоча він і так буде :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus