USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На хабарі впіймали доцента-економіста – його «здали» студенти

2 Квітня 2010 12:07
Співробітники управління Держслужби з боротьби з економічною злочинністю затримали доцента кафедри маркетингу і менеджменту ЛНТУ Віктора Остапенка – його підозрюють в отриманні хабара.

Як повідомляє «Волинь-нова» , у правоохоронні органи надійшла заява від студентів Луцького національного технічного університету.

Вони повідомили, що за успішне складання іспиту викладач вимагає певну оплату. Майбутні фахівці змушені були зібрати майже 2 тисячі гривень і вручити їх доценту.

Після екзаменів працівники міліції виявили в Остапенка мічені гроші.

Прокуратурою міста Луцька порушено кримінальну справу за фактом отримання хабара. Запобіжним заходом для підозрюваного обрано підписку про невиїзд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
filadelfos Показати IP 2 Квітня 2010 12:38
упс..
Батєнька Показати IP 3 Квітня 2010 16:14
ХА-ХА...ТАК І НАДО!!!!вже давно просився на "ловушку", а скільки нєрвів вимотав він у НАС-студентів.....тепер його унітаз точно не буде мати Що робити???????
Лучанин Показати IP 4 Квітня 2010 23:38
Хабар супроводжує людину з дня її народження: роддім. садочок. школа .ВУЗ.лікарня.органи влади.кладовище(це ракова пухлина суспільства) А боротьба йде тільки з тими. хто попався!!! Чому не можемо подолати хабарництво? Тому що ті.хто "бореться" з цим злом за одно і являються його організаторами.
Баришня Показати IP 7 Квітня 2010 17:28
Не витерпіли студенти лихої долі, от і здали пана Остапенка!!!Напевно,наглішого викладача ще треба пошукати!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus