USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.75 40.00
  • PLN 9.76 9.94

На кінотеатрі «Промінь» демонтують кафе

2 Червня 2011 13:39
На даху кінотеатру «Промінь» демонтують літній майданчик нічного клубу «Seven Show Bar», який ще навіть не розпочав роботу.

Таке рішення 2 червня було прийнято на засіданні міськвиконкому Луцької міської ради.

За словами головного архітектора міста Луцька Юрія Казмірука, металеві конструкції встановлені на даху кінотеатру самовільно, адже у підприємця Хорзова немає на них жодних погоджувальних документів.

«Я не здивуюся, якщо на міськраді скоро самовільно поставлять палатку. Але щоб зверху на кінотеатрі? Там навіть закривається назва кінотеатру», - прокоментував мер міста Луцька Микола Романюк.

До речі, завтра 3 червня, планувалося офіційне відкриття літнього майданчику у цьому нічному клубі.

Крім того, демонтажу підлягають літнє кафе на театральному майдані та металеві кіоски на привокзальній площі.

Як розповів головний архітектор міста Луцька Юрій Казмірук, громадянці Прокопюк, яка є власником літнього кафе, неодноразово виносилися приписи про те, що вона повинна демонтувати свій торгівельний павільйон.

«Ми двічі давали приписи. Вона пообіцяла, що дайте мені укупити затрати, і я добровільно демонтую палатку. Проте реакції ніякої», - розповів Казмірук.

Водночас Микола Романюк зауважив, що якщо підприємець не хоче робити цього добровільно, то кафе демонтують примусово.

«До мене навіть звертався директор «Просвіти» Войнаровський, що клієнти цього кафе навіть не мають, куди сходити елементарно в туалет, тому благоустрій тієї території помітно страждає», - зазначив Микола Романюк.

Мер міста також запропонував демонтаж торгового павільйону зробити показовим.

«Треба запросити телебачення, щоб показати, що у місті ми не дамо нікому самовільно влаштовувати малі архітектурні конструкції. Крім того, варто забезпечити охорону громадського порядку під час демонтажу, тому, думаю, ми звернемося за допомогою до пана Крохмалю», - зазначив Микола Романюк.

Щодо кіосків на привокзальній площі, то вони також будуть демонтовані через відсутність потрібних дозволів.
«Там є тільки два кіоски, які мають всі документи, а всі інші – або термін дії оренди скінчився, або вони були встановлені самовільно» - розповів перший заступник луцького міського голови Святослав Кравчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Хохма Показати IP 2 Червня 2011 13:46
НЕВЕРЮ!
Архітектор Показати IP 2 Червня 2011 13:56
Правильно. Скільки ще будуть стояти ці нужники - розсадники сміття і нечистот? Вночі попісяє в відро, а вранці виливає на привокзальну площу. Час так званих малих архітектурних форм пройшов. Аби ще хто забрав на металолом газетні кіоски - власність одного тракториста. Вони вже 10 років не працюють. Один з них стоїть на рогу Шевченка і Словацького - брудний, як червива собака.
fokus Показати IP 2 Червня 2011 14:24
повсністю підтримую нашого мера, не можна будувати те що ти собі захотів, і не нести за це ніякої відповідальності. особливо прикольно з Променем))) Пан Хорзов зі своїм другом Котищуком засрали ще один клуб в місті, спочатку було Золото потім Гопачок в Ківерцях, тепер севен, і чого я не здивований???))
і таке буває Показати IP 2 Червня 2011 14:42
от, комусь не проплатили і пішло-поїхало...
при чому тут не проплатили?? Показати IP 2 Червня 2011 15:05
при чому тут не проплатили?? це ж треба бути дебілом щоб будувати юрту на даху кінотеатру! ми ж живемо в місті, яке позиціонує себе як європейське, треба ж думати про його завнішній вигляд
тому,хто не був в Європі Показати IP 2 Червня 2011 15:46
позиціонер європейського міста, а ви, напевно, ніколи не бачили в Європі літні тераси на даху під відкритим небом. Як на мене цікава для Луцька ідея - зробити терасу під відкритим небом, з якої можна дивитись на вечірнє місто.шкода,що забракували :(
ліберал2 Показати IP 2 Червня 2011 15:49
А по моєму треба дивитись на ситуацію під іншим кутом.. Комусь щось заборонити великого розуму не треба, а от раціонально використовувати з користю для лучан, підприємця і міського бюджету складніше.. Ця ситуаця ще раз наочно демонструє що у Луцьку є попит на сучасний розважальний центр. Продайте цей "нещастя-кінотеатр" з молотка, прийде грамотний девелопер зробить розважальний центнр з сучасним кінотеатром, катком, дискотекою, фаст-фудами і літнім майданчиком, який не буде закриватм "совкому" вивіску на фасаді!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus