USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Волині відшукали таланти. ФОТО

30 Листопада 2013 17:00
Найталановитіших серед пересічних волинян: співаків, майстрів, танцюристів, музикантів, митців та декламаторів визначили у рамках культурно-мистецького проекту «Шукаємо таланти».

Гала-концерт і презентація робіт учасників-лідерів смс-голосування відбулися 30 листопада у Палаці культури міста Луцька за підтримки благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк». Свої таланти переможці проекту демонстрували зі сцени, а майстри експонували свої вироби у рамках мистецької виставки у фойє палацу.

Перший сезон проекту стартував у січні 2012 року, участь у ньому взяли понад дві сотні обдарованих дітей та дорослих – вокалістів, танцюристів, пародистів, художників, авторів оригінальних прикрас, предметів декору та побуту, які майстерно оволоділи однією з численних творчих технік. Перший гала-концерт та нагородження переможців відбулися у грудні 2012 року.

На початку цього року стартував новий сезон проекту, цього разу глядачам запропонували приблизно сотню конкурсних виступів. Чимало учасників досягли надзвичайно високого рівня у своїй улюбленій справі, проте вперше показали свою творчість широкому загалу.











Фіналісти гала-концерту отримали у подарунок сувеніри від генерального партнера заходу, благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», а трьом переможцям – вокалістці Софії Якимук, майстрині Майї Бубало та вокалісту Василеві Рубасі вручили планшетні персональні комп’ютери.







Заступник голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» Ірина Констанкевич подякувала організаторам та авторам ідеї проекту, журналістам, які долучилися до його організації. З її слів, ідея проекту - виявити та підтримати обдарованих з-поміж пересічних людей, знаходить якнайширшу підтримку та дуже актуальна зараз.




«Талановитих людей є дуже багато, ми їх просто не знаємо, в силу багатьох і суб’єктивних, і об’єктивних причин. Справа, яку робите ви, дуже важлива, потрібно підтримувати усіх обдарованих, талановитих, заохочувати до того, щоб люди проявляли свої здібності та обдарування. Якщо пригадати таку істину, що талант – це 99% праці і лише 1% - Божа іскра, то ті люди, які сьогодні виходили на сцену - не тільки люди з Божим даром, а люди, які вміють працювати над собою. Я хотіла б подякувати і за ці природні здібності, і за працю, і за те, що ми сьогодні чули українське слово, українську пісню, бачили український танець. Це те, що важливо – підтримати своє, національне, дати йому дорогу у життя. Тому благодійний фонд, засновником якого є Ігор Петрович Палиця, підтримав цю ідею. Ми вам бажаємо і надалі гуртувати навколо себе свідомих, творчих людей. Звичайно, наш фонд, і народний депутат Ігор Палиця, будуть вас підтримувати», - зазначила Ірина Констанкевич.





«Мені дуже сподобалося брати участь у цьому проекті і я всім бажаю брати у ньому участь та вірити в себе», - розповів переможець проекту, вокаліст Василь Рубаха.




Зі слів Ірини Констанкевич, благодійники довго вагалися щодо того, які призи вручити переможцям, адже хотілося б, щоб річ була пам’ятною та припала їм до душі. Отже, вирішили вручити сувеніри, а для володарів перших трьох місць обрали сучасну електронну техніку – планшети, які дадуть можливість кожному з конкурсантів вдосконалюватися, шукати та знаходити для себе цікаві рішення, бути більш активним у віртуальному світі.

«У майбутньому нам хотілося б лишитися партнерами цієї програми, адже вона є позитивною і мотивуючою, сприяє самореалізації. Плануємо підтримати найкращих конкурсантів відпочинком на Буковелі. Так, Ігор Палиця влітку оздоровив дві тисячі лучан на курорті у Карпатах. Там розкішна природа. І я думаю, вона надихатиме на творчість конкурсантів проекту», - повідомила Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
CSS Показати IP 1 Грудня 2013 16:22
Куди ж без фонда

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus