USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Благодійність не на папері

5 Грудня 2013 14:49
62 продуктових набори отримав обласний осередок «Союзу організацій інвалідів України». Вручення з нагоди Міжнародного дня інвалідів відбулося сьогодні, 5 грудня.

Зі слів заступника керівника Євгена Петрука, членами їх організації є більше тисячі неповносправних волинян зі всієї області.

«Такої організації, як благодійний фонд «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» немає більше в нашому місті. Ми з ним уже давно співпрацюємо. І я кажу не лише про вручення продуктових наборів. Фонд допомагає тим, хто потребує дороговартісного лікування і перебуває у медзакладах. Ми дякуємо за співпрацю і чуйне ставлення, яке виявляють благодійники», - розповідає він.

«Дуже вдячний фонду за ці подарунки, скромні, але своєчасні і так нам потрібні», - зазначив член президії обласної організації ветеранів Іван Цірук.

Лучанка Віра відзначила, що допомогу від благодійників отримує вже не вперше. Жодного разу,каже, їй не відмовляли, коли вона зверталася з проханням до благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк».


Нагадаємо, нині «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк» реалізовує соціальну програму «З добром у серці». З нагоди Міжнародного дня інвалідів за допомогою звернулося 10 організацій. Для півсотні людей з особливими потребами закупили і вручили продуктові набори.



«Від імені Ігоря Петровича Палиці, який є засновником нашого фонду, хочу передати вітання, побажати щоб ці невеликі подарунки були вам на здоров’я, на радість. Побажати, щоб кожен день у вас починався з надії і в здоров’ї. І хочеться щоб ви знали, що є люди, які про вас думають, і намагаються хоч якось полегшити ваше життя», - зауважила заступник голови правління фонду Ірина Констанкевич.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus