USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 39.90
  • PLN 9.72 9.87

Нововолинські підприємці не хочуть у місті оптового ринку

8 Грудня 2010 14:54
Представники спілки підприємців міста Нововолинська хочуть не допустити будівництва у місті оптового ринку, оскільки, на їх думку, це створить конкуренцію нині діючому ринку, призведе до втрати їхніх робочих місць.
Про це повідомив заступник міського голови Андрій Сторонський на прес-конференції, інформує сайт Нововолинської міської ради.
Попри все, заявив Сторонський, ринок відкриється якщо не в Нововолинську, то у Володимирі-Волинському або в Червонограді. Адже це, за його словами, – вимога часу і для цього назріли всі фактори.
Як доказ він навів приклад. Коли у Нововолинську постало питання про будівництво ТзОВ «Кроноспан», тоді теж було чимало протиріч. Нині це потужне підприємство – візитка міста, робочі місця, податки в бюджет.
Подібне протистояння відкриттю швейної фабрики в селищі Жовтневому завершилося тим, що інвестор підприємство відкрив, але в Сокалі. А в Жовтневому люди не отримали роботи .
Андрій Сторонський назвав переваги відкриття оптового ринку в Нововолинську. На його думку, близькість міста до кордону з Польщею значно пожвавить прикордонний рух.
Від продажу земельної ділянки площею 7 гектарів місто отримає значні надходження до міського бюджету. Також він вважає, що нововолинці матимуть більше 1000 нових робочих місць.
До того ж, каже Сторонський, знизяться ціни на товари. Відкриття ринку дасть поштовх будівельній галузі. Покращаться інфраструктура та благоустрій біля колишньої шахти №4, де саме передбачається будівництво ринку, а також і культура обслуговування покупців.
Заступник міського голови стверджує, що не можна інтереси ініціативної групи підприємців протиставляти інтересам громади. Він закликав усіх мешканців до обговорення цього питання.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
ps Показати IP 8 Грудня 2010 17:04
от недобрі люди- заробітки у них бачите впадуть.менше накручувати будете.
міля Показати IP 9 Грудня 2010 07:33
Ну й знахабніли ці базарники. А взавтра, що захочуть, щоб ми нововолинці не дихали?
hh Показати IP 2 Червня 2012 22:59
Потрібно думати не про базарників а про людей, які витрачають гроші на базарі.Ціни на 30-40% вищі за ціни у інших містах західної України і не тільки.У наших бариг вже совісті немає зовсім.Хочуть заробити усі гроші і вже сьогодні.А де людям іх взяти? Я про те що базарників шкодувати ні в якому випадку не потрібно.Вони нас не пошкодують.З сумми 300 гривень вони демонстраційно скидають 5-10 гривень)).Зажерлись. У луцьку на джинсах 350 гривень мені скинули 40 гривень.У Ковелі також вся родина вдягається на зиму.Бо у нас немає ні вибору ні нормальних цін.Дубльонка зимова економія 500 гривень.Чи може не там само закупляють товар.В чому справа? Оптовий ринок потрібний місту.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus