USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

Обласна ДЮСШ: готовність 98%. ФОТО

10 Вересня 2012 18:12
Приміщення Волинської обласної дитячо-юнацької спортивної школи за три місяці значно змінилося і зовні, і всередині. Щоправда, тепер керівництво закладу «ламає» голову над тим, як захистити оновлені стіни від «графітчиків».

Про це 10 вересня «ВН» розповів директор закладу Богуслав Галицький.

З його слів, реконструкція будівлі ДЮСШ розпочалася в червні і наразі фактично завершена. Роботи виконувало ТзОВ «Житлобуд-2».

Щодо змін в приміщенні, то в залі, де відбуваються спортивні змагання, поставили нові пластикові сидіння та замінили захисну сітку. «Майже зробили легкоатлетичний манеж. Там постелили спеціальну доріжку, на якій можна бігати хоч в бутсах», - повідомив Галицький.

Також оновили фасад та капітально відремонтували дах. «Дах сучасний з 20-річною гарантією. Утеплений», - зауважив він.

Наразі керівник закладу переймається тим, як вберегти стіни від «графітчиків». Так, з його слів, частину будівлі відгородять парканом, аби хуліганам було важче добратися до стін.










Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
свідок Показати IP 10 Вересня 2012 19:13
Шановні журналісти! Те що я зараз напишу, нехай не викликає у вас підозру в симпатії до губернатора області, але те, як ви подали подію по оновленню ДЮСШ - дуже не красиво! Ви б не мали цієї інформації, якщо б Б.Клімчук не проводив сьогодні, з міським головою Романюком, інспекції в ДЮСШ, а ви навіть не згадали людей, які посприяли поліпшенню спортшколи і які там були. Зрозуміло що Палиця вам забороняє писати позитив про Клімчука, але совість мати потрібно!
Віталій до свідок Показати IP 10 Вересня 2012 23:26
Клімчук що його за своє бабло відремонтував? Язиком молоти і вказівки давати не мішки носити, ні*ера Клімчук не "посприяв", заклад ремонтували на гроші платників податків... Дотогож він знявся з виборів...
коля Показати IP 10 Вересня 2012 22:06
Про палицю лише хороше. Якби Палиця дав на ДЮСШ гроші, то б пафосно це висвітили. Свободу журналистам!
адвокат Показати IP 11 Вересня 2012 11:20
ДЮСШ і без палиці? негарно, негарно! чому про нього забули?
D Показати IP 11 Вересня 2012 11:24
А мены по фіг з яких мотивів Палиця щось робить, головне що робить. В школі де начається моя дитина спортмайданчик зробив? зробив!і наша школа не єдина в місті,де він чимось допоміг. А багато хто з "патріотів і батьків міста" за копійку вдавляться.
Люба до D Показати IP 11 Вересня 2012 15:43
Ну якби в мене було стільки "копійочок" як у Палиці, або Коломойській підсипав, то вірите- озолотив-би весь Луцьк! :) Які ви наївні чессслово! :)))
Bussik Показати IP 11 Вересня 2012 12:06
Віталій! Не тямиш - вчи матчастину! Тобі взагалі скільки років кнопкодав?!
Дописувач Показати IP 11 Вересня 2012 17:25
Чомусь я не чув про Палицю 2-3 роки назад! Чому він такий класний робить усе виключно перед виборами? Усі вони там однакові. Стосовно того хто за чиї гроші робить то це теж питання, чи ви настільки наївні що думаєте що у Палиці "Чесно" зароблені?
валя Показати IP 11 Вересня 2012 18:47
які ж ви злі. нічого не робиться - погано, робиться - теж недобре. зависливі ви люди добрі.
D Показати IP 12 Вересня 2012 12:51
Ще раз повторюю - мені по барабану, чи чесно в Палиці зароблені гроші, і чому він це робить саме зараз, а не два три роки тому, головне що робить - спортмайданчики, комп"ютери, дітей на відпочинок в Буковель і багато іншого. Ви всі багато бачили щоб хай навіть перед виборами свої "нечесні" гроші хтось інтенсивно вкладав на загальне благо? Всі б так піарились, то їй-богу вже б настало те "покращення". Люба, не бреши, скільки в тебе б не було "копійочок" нікого б ти не озолотила,бо видно з комента, що якраз категорія "за копійочку... і далі можливі варіанти". Цікаво, що всі беруть, а потім с..р..ть. Ну то чого ж , наприклад, батьки в школі, де Палиця пропіарився, не зібрались на страйк і не заявили категорично: "Ні, не треба нашим дітям комп"ютерів, обладнання, спортмайданчика на Палицині не чесні, піарщицькі гроші!!!!!"?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus