USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

Олена Голєва віддала свій голос за найдостойнішого. ФОТО

31 Жовтня 2010 16:22
«Вибори на Волині поки що проходять спокійно та позитивно», - так вважає голова Волинської організації Європейської партії України Олена Голєва, яка прийшла сьогодні на виборчу дільницю № 19.

Голєва сказала, що віддала свій голос за найбільш достойного, на її думку, кандидата на посаду міського голови та кандидатів у депутати Луцької міської ради і Волинської обласної ради.

«Я вважаю, що сьогодні – своєрідне свято, на яке потрібно щоб прийшли якомога більше людей. Тоді у різних партій, звичайно, буде якомога менше можливостей для фальсифікацій. Це день, коли ми творимо владу і кожен волинянин зобов’язаний прийти і власноруч створити своє майбутнє, в якому житиме найближчі кілька років».

Щодо фальсифікацій, то спостерігачі від Європейської партії України, які працюють на Волині, поки що фактів порушень виборчого процесу не підтвердили. «Якщо ми виявимо випадки фальсифікувань, то будемо дуже активно боротися з ними» - запевнила Олена Голєва.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 20
Артур Піражков Показати IP 31 Жовтня 2010 16:26
Голєва, як завжди, дуже гарна!
Фанат Показати IP 31 Жовтня 2010 16:38
Проголосувала за свою родинну шайку
Mr.X до Фанат Показати IP 31 Жовтня 2010 21:11
Фанат, а вы что фанат Голевой?:) Интересно, а кто из кандидатов в меры является родственником Голевой?
Zheniok до Mr.X Показати IP 31 Жовтня 2010 23:30
Вона, чоловік і сестра ідуть в міську раду, а батьки в обласну - цього що мало, щоб називати "родинною шайкою"? фанат+1
Журналіст Показати IP 31 Жовтня 2010 17:01
Чому до Голєвої така надмірна увага, як була в 70-х до першої -жінки космонавта Валентини Терешкової? Що такого вона зробила і чим вона краща від інших жінок? На Волині і в Луцьку (знаю по роду своєї роботи), сотні жінок, які з "нігтя" розкрутили свій бізнес і чесно відраховують податки державі. А Голєва керує бізнесом свого пристаркуватого чоловіка, який в прокльонах і сльозах тисяч людей за вкрадені ним заощадження людей в банку. Чому інші жінки не виставляються, справді достойні? Не роблять з себе "всім жопам люстро"? Нехай Голєва низько вклониться селянкам, які обробляють по 5-10 гектарів землі, ростять по 5-6 дітей, а Голєва їсть хліб і молоко, вироблене їхніми потрісканими руками. Не варто робити з нічого щось. Закон Авогадро стверджує, що з нічого нічого не виникає. "Много шума из ничего", - гласить комедія Мольєра. Точніше не скажеш.
Киянка до Журналіст Показати IP 31 Жовтня 2010 19:56
Шановний Журналісте! Я не мешкаю в Луцьку, проте добре знаю, ЩО зробила і робить Олена Голєва для вашого міста і ваших людей!Підприємства, якими керує Олена, дають роботу багатьом тисячам лучан.(За статистикою на Волині-найбільший відсоток безробітних). Завдяки її підприємству в Луцьку є нормальний громадський транспорт. Багато людей віднайшли БЕЗКОШТОВНУ юридичну допомогу в програмі «Народний адвокат», яку також організувала Олена та «Європейська партія України» (в цьому я переконалася побачивши все на власні очі). Варта також Вашої уваги її персональна допомога дітям-сиротам та дітям із малозабезпечених сімей. Чи ті жінки в Луцьку, про яких ви говорите, що "з "нігтя" розкрутили свій бізнес" роблять щось побідне? Маю сумнів. Бо в Луцьку люди дуже люблять рахувати гроші. Особливо чужі. Тому дільність Олена Голєвої заслуговує поваги та подяки. Кожен повинен займатись своєю справою - хто обробляти землю, хто статті писати, а хто - керувати підприємствами. Головне робити це професійно.
Читатель до Журналіст Показати IP 31 Жовтня 2010 20:48
Раз Голева не заслуживает внимания то почему ты про нее пишеш? А по поводу внимания ни один журналист в области даром ни про кого не напишет, плати и про тебя писать будут и даже фильм снять могут.
Дон Кіхот Показати IP 31 Жовтня 2010 18:10
Відгадайте з трьох разів, за кого проголосувала Голєва, якщо ви увано стежили за PR-кампанією в ЗМІ?
ХХХ Показати IP 31 Жовтня 2010 18:46
Цими коментаріями, ви ще раз підтверджуєте той факт, що заздрість сильно впливає на людину.
ГонєвО Показати IP 31 Жовтня 2010 21:00
Вона схожа на Тимошенко у своєму білокремовому пальто!))))))) Хоче народ купити своїм ніби світлим образом!
Mr.X до ГонєвО Показати IP 31 Жовтня 2010 21:13
О... еще один фанат Голевой!:) Даже ник себе в стиле ее фамилии придумали :)
Журналіст Показати IP 1 Листопада 2010 01:30
Вельминешановна киянка. В Голєвих "коньок" - робочі місця і юридична допомога. Проте вони ніколи не відповіли за свої "банкові" справи і яким чином ці "підприємства" дістались Голєвій. Згадайте Джека Лондона, якщо ви трохи ходили в школу: створення першого капіталу в США і в Україні, а в Голєва - особливо. Дико, що під образом на вигляд симпатичної жінки криється такий бруд, брехня, хвальба і усе, що є найгірше. А персональна "допомога дітям" - це страх перед Богом за вкрадене і те,що дісталось за безцінь. Нехай за ті капітали ще найме персонального священника і відмолює гріхи. Читателю. Не суди усіх по Голєвих. Напиши, скільки ти заплатив журналістам, де і кому. Якби не журналісти, ти б жив в моральній темряві.
Ласковая Показати IP 1 Листопада 2010 09:19
А якими підприємствами керує Голєва? Ану но розкажіть, бо я ні про кого нічого не знаю, а хочеться.
Pushkin Показати IP 1 Листопада 2010 10:07
журналісти і справді її добре розкрутили. грошей на це витратили купу. Кожна стаття, сюжет, інформація про неї - перекрнаний, суто за гроші. Все - показуха, які ми тут от такі добрі, людям мол допомагаєм... Тьфу!!!
для всіх Показати IP 1 Листопада 2010 10:38
а вам аби попліткувати, на себе подивіться!!! кожен сам відповідає за свій хрест і не потрібно бути суддями, суддя один - це БОГ!!
TFA Показати IP 1 Листопада 2010 13:46
> А якими підприємствами керує Голєва? Точно має свої маршрутки. Щодо фоток: там, де була її фотка, коли вона писала про 2 уявних Луцька, і тепер дивлячись ці фото, розумієш, що фотошоп рулить! :))
Лучанин до Киянки Показати IP 1 Листопада 2010 16:50
Шановна Киянко! А звідки Ви, проживаючи у Київі, так добре знаєте про т.з. "добрі вчинки" пані Олени? Може ви просто її сестра? То ви вже не колотіться, шановна! Вибори закінчилися і рекламувати рідню нема потреби!
Санчо Панса 2 Дон Кіхот Показати IP 1 Листопада 2010 16:57
А чого тут гадати. До ворожки не ходи - голосила за Романюка! І наплювати, що він Риганал, а вона начебто з Катеринчуком! Між її батьками і Коляном всьо замьотано! Романюк якщо шо прикриє.
Альбина Показати IP 1 Листопада 2010 23:13
А по-моему я гарніша.....І напевне вже щічки очі не закривають.
виборець Показати IP 3 Листопада 2010 15:58
По перше, фотошоп дійсно рулить! Бо те, що на фотографіях. і те що в дійсності - дві різних людини. По друге народ їй дав свою оцінку. Незважаючи на шаленну розкрутку яке вона місце зайняла по 11 округу в міську раду?!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus