USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Поезію просто неба декламували у Луцьку. ФОТО. ВІДЕО

18 Травня 2013 09:09
Почитати власні поезії, твори класиків чи вірші друзів мав змогу кожен охочий у рамках творчого проекту «Поет на площі» у п’ятницю, 17 травня.

Проект організували Олександра Ватащук та Володимир Столярчук. Наразі стартував другий сезон «Поета на площі».

Влітку минулого року поезії читали на Театральному майдані, цього ж разу автори та поціновувачі поезії зібралися біля фонтану навпроти головного корпусу СНУ імені Лесі Українки. Спробувати себе у якості декламатора зголосилися понад 10 молодих поетів.





«У заході «Поет на площі» беру участь вперше. Раніше часто відвідувала «Творче кафе», тому перед публікою доводилося виступати неодноразово. Видавати книгу власних поезій поки не поспішаю. У поезії надаю перевагу українській класиці. Вірші, які вибрала цього разу, - дуже весняні, літні, адже зараз в усіх такий настрій», - розповіла «Волинським новинам» учасниця проекту Галина Охманюк, яка декламувала поезії Олени Теліги та інших українських авторів.




У кожного учасника заходу було 3-4 хвилини для того, щоб продекламувати поезії. Учасники проекту читали вірші українською та російською мовами, переважно на ліричну тематику.







Окрім авторських творів прозвучали вірші сучасних українських поетів, зокрема Сергія Жадана, Олександра Ірванця та класиків.
















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Поціновувач мистецтва Показати IP 18 Травня 2013 13:16
На жаль мало глядачів на такому чудовому заході. Хоча поезія сьогодні, це не для всіх... Молодці"ВН", що висвітлили початок сезону.
54321 Показати IP 18 Травня 2013 13:48
Таке враження що ті люди самі для себе її читають, доводилось бувати на таких штуках, людей дуже мало. Потрібно якимось чином урізнюманітнювати такі події бо вони нікому не цікаві
поет Показати IP 18 Травня 2013 21:20
Хоч мало, а не бидло
Ліра Показати IP 18 Травня 2013 22:22
Дерзайте таланти, і світ стане гарнішим
Муза до Ліра Показати IP 18 Травня 2013 22:55
Підтримую
Марина Показати IP 20 Травня 2013 11:53
На рахунок урізноманітнення, "100 ВАТ" робить багато заходів, це не тільки "поет на площі", це і виступи різних відомих в Україні і за межами поетів, на яких приходить чимала кількість слухачів, це і творчі кафе, це і різні конкурси і виїзди до інших міст, і багато багато іншого... Так що поважний "54321" можу щиро сказати, що немало людей міста Луцька причетні до всіх цих заходів. І Ваше "нікому не цікаво" не доречно!!!
крапка до Марина Показати IP 21 Травня 2013 12:50
Я думаю,що "54321"не це мав на увазі..мені здається ,що треба було сам цей захід урізноманітнити якимись цікавими деталями,фішками чи навіть банальною музикою...треба було знайти якусь родзинку дійства..хоча це особисто моя думка)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus