USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.85 40.10
  • PLN 9.90 10.15

Поліцейські Луцька затримали підлітка, який погрожував батькам розправою

21 Лютого 2016 17:43
Патрульні затримали в Луцьку неповнолітнього молодика, який поскандалив з батьками та погрожував їм розправою. Виклик про подію надійшов патрульним під час нічного чергування з 19 на 20 лютого, - інформує Волинське агентство розслідувань.

Приїхавши на місце події, патрульні з’ясували, що жінка з чоловіком має двох неповнолітніх дітей. Донька – найменша, років 4-5-ти, сину – 17. Син з’явився вдома у стані сильного алкогольного сп’яніння і почав погрожувати своїм батькам розправою. Поліцейський Микола Прищепа розповів, що цей хлопець уже дуже багато разів мав конфлікти із правоохоронцями. Хлопця звати Михайло.

Поліцейські взяли пояснення у батьків і доставили малолітнього правопорушника до Луцького міськвідділу.

Під час розмови із його батьком журналісти дізналися, що малий раніше був позбавлений волі та майже два роки відсидів у Ковельській виправній колонії, хоч йому було присуджено три роки ув’язнення. Та через амністію його відпустили раніше.

Хлопець двічі пробував покінчити життя самогубством: різав вени та пробував вчинити повішення. Після цього його на певний час відправляли до психітричної лікарні на реабілітацію, та, очевидно, це не допомогло, він далі почав вступати у конфлікт із Законом. Батько Михайла пояснює, що хлопець у піділтковому віці зв’язався із поганою компанією, яка й спонукала його у малому віці до вчинення злочинів.

Патрульні формили документи і передали неповнолітнього слідчому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
мама Показати IP 21 Лютого 2016 17:56
співчуваю батькам. Отака біда в сім"ї...
Анонім Показати IP 21 Лютого 2016 18:13
Да...це велика біда(...Батькам терпіння...
гриць Показати IP 21 Лютого 2016 20:10
закінчить вбивством безневинної особи, побачите. ізолювати треба вже.
СС Показати IP 21 Лютого 2016 22:07
Пацан к успєху шол, нє фартануло...©
таксист Показати IP 21 Лютого 2016 22:48
пушик за горілкою про*рав своїх дітей тепер терпи

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus