USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Романюк таки може піти в мери, - експерти

29 Червня 2010 12:15
У експертному середовищі міста точаться розмови, що Микола Романюк все таки піде на вибори міського голови, - вважають деякі експеерти.

Про це йдеться у Аналітичному підсумку політичних подій тижня, підготовленому експертами Центру політичного аналізу та виборчого консалтингу.

Попри те, що Микола Ярославович декілька разів заявляв, що він не братиме участі у виборах міського голови, а своїм пріоритетом бачить роботу в обласній раді, всеукраїнський тижневик «Фокус» оцінює його шанси стати міським головою Луцька як доволі високі. Це поважне видання приписує Романюку близькість до Юлії Тимошенко , - нагадують експерти.
Варто зазначити, що на даний момент БЮТ не має свого чітко визначеного кандидата, а Романюк має високий рівень відомості і рейтинг довіри. Не можна виключати, що він стане одним з кандидатів, якого підтримуватиме Блок Тимошенко на виборах.
Подібна ситуація була у 2006 році, коли від БЮТ балотувались три кандидати на дану посаду. Залишається чекати офіційної позиції самого Миколи Романюка стосовно бачення своєї подальшої політичної кар'єри.
Станом на сьогоднішній день у експертному середовищі міста точаться розмови, що Романюк все таки піде на вибори міського голови. Припускаємо, що остаточне рішення щодо участі у виборах він прийме після офіційного оприлюднення нового виборчого законодавства, - кажуть експерти Центру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Олександр Показати IP 29 Червня 2010 15:57
Якщо Микола Ярославович з Бют тоді хто їм Шиба? Зробив Налькович підножку Романюку за допомогою Михайла Находа, видно основна заруба за мерське крісло буде між ними. Шибою і не пахнутиме...
Член "Нашої України" Показати IP 29 Червня 2010 16:07
А як швидко Наход "кидає" нашоукраїнців.У нього принцип -хто платить гроші,той заказує музику.А як "красиво" відстоював інтереси НУ.Шкодо,що раніше його "не розкусили".
"Лучани" Показати IP 29 Червня 2010 16:19
Судячи з того,як зачастили до Романюка в банк предстаники різних партій,то все буде дуже цікаво.
Темний Показати IP 29 Червня 2010 16:51
Романюк має таке відношення до ЮВТ, як Луцьк до далекосхідних крабів.
Ястребок Показати IP 29 Червня 2010 17:19
До Олександра. Шиба вже давно пішов від "ТЮльки". А не пахнутиме ним по-любому. Стосовно Романюка як кандидата в мери - хай буде. Основна боротьба з Нальковичем? Цілком імовірно: В.Н. Бондар досвідчений політик, я його, звичайно, ненавиджу, але віддаю належне і вважаю дуже реальним претендентом на перемогу (не дай Боже).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus