USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шиба пророкує труднощі для комунальників

11 Травня 2010 09:35
Бюджетний процес вдарить по фінансах та економіці комунальних підприємств Луцька.

Про це під час щовівторкової оперативної наради заявив Луцький міський голова Богдан Шиба.

Нинішній тиждень у Луцькраді позначиться бюджетним процесом. 12 травня сесія ради має прийняти бюджет міста.

«Бюджетний процес буде складним. Заробітну плату та захищені статті вдалося збалансувати за рахунок податку із фізичних осіб. А ось у житлово-комунальному господарстві є серйозні занепокоєння», - сказав Богдан Шиба.

Він зауважив, що наразі мінімальна зарплатня має складати 844 гривні, а до кінця року вона зросте до понад 900 гривень. Зараз мінімальна зарплата на луцьких комунальних підприємствах – 630-650 гривень.

«Ви розумієте, як таке зростання соціальних виплат вдарить по фінансах і економіці комунальних підприємств. Бюджет надзвичайно напружений», - зауважив мер.

Також «кульгатимуть» бюджет розвитку та спеціальний фонд. У місті не вдасться виконати програми розвитку обласного центру, прийняті міськрадою. Шиба закликав до мобілізації усіх можливих фінансових резервів.

Частковий вихід із ситуації він вбачає у земельних і майнових аукціонах. Їх будуть проводити до того часу, поки не буде вистачати коштів для реалізації програм.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Місцевий Показати IP 11 Травня 2010 11:57
Цікаво, що буде через років так 10, коли комунальних земель не залишиться... ЯК ТОДІ ВЗАГАЛІ В ЛУЦЬКА БУДЕ БЮДЖЕТ!!!! Почнемо торгувати нвколишніми селами, разом з жителями))
Депутат до Місцевий Показати IP 11 Травня 2010 13:09
заседание в Раде: -У нас все есть: квартиры, машины, дачи. Пора бы уже и о народе подумать! - Да, пора,- душ по 300 не помешало бы...
правдолюб Показати IP 11 Травня 2010 22:17
так ви місцеві депутати все не спите паралель влади укріпляЄте,,,,,,,,,

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus