USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Шиба проти агітлистків конкурентів

21 Вересня 2010 10:39
Луцький міський голова Богдан Шиба 21 вересня попросив потенційних кандидатів на пост міського голови поздирати свої агітлистки зі стовпів, бо це порушує правила благоустрою міста.
Мер дав доручення управлінню муніципальної поліції Луцькради притягати порушників до адміністративної відповідальності за порушення правил благоустрою. І порадив ретельніше вивчати листи, адже на них вказані адреси та телефони потенційних кандидатів. Тому знайти їх не буде проблемою.
Він нагадав, що міськвиконком вже визначив спеціальні місця для розташування агітації.
«Ніяка агітація не повинна висіти на стовпах і парканах. Я хочу достукатися до сердець та душ майбутніх кандидатів, що це дійсно так. Агітація розклеєна де-небудь і як-небудь, а ще часом вночі верх ногами – вона не дає ніякого позитиву. Я розумію, що та робота не від душі, а за гроші…» – прокоментував Шиба.
«Давайте спільними зусиллями зробимо так, щоб був порядок під час виборчого процесу. Такий короткий виборчий період – менше 40 днів. А потім сміху буде чотири роки», – підсумував мер.
Нагадаємо, що офіційне висунення кандидатів на пост міського голови розпочнеться 27 вересня і закінчиться 2 жовтня. До цього часу агітація є незаконною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
yav Показати IP 21 Вересня 2010 11:41
Це типу Шибі заздрісно, що не має грошей собі на агітки??
lvan до yav Показати IP 21 Вересня 2010 12:33
гроші мае, мозгів не мае
дідо Показати IP 21 Вересня 2010 13:34
ШИБА -ХИТРОПОПИЙ, ВИДІЛИВ ПІВМІЛЬОНА ГРИВЕНЬ НА ТУАЛЕТНИЙ ПАПІР ПІД НАЗВОЮ ЛУЦЬКИЙ ЗАМОК... МАЄ БЕЗПЛАТНИЙ АГІТЛИСТОК ЗА РАХУНОК ВСІХ ЛУЧАН...
2 Ivan Показати IP 21 Вересня 2010 13:53
Позич, якщо такий розумний
мася Показати IP 21 Вересня 2010 14:06
Шобы був порадок,надо бы зарплату дворникам платить.А тьотя "Конь" из полиции пущай бдит а не бз-т.Понятное дело шо машины со щётками со столбов сдирать не обучены,нахрена ж тады людёв с жеков повыганяли!
Маркіян Показати IP 21 Вересня 2010 14:21
А э такий туалетний папір???? Прикол!!!
Ласковая до Маркіян Показати IP 21 Вересня 2010 15:24
Це діо газету "Луцький замок" має на увазі, а газети ж раніше замість паперу в селі використовували.
Майкл Корлеоне Показати IP 21 Вересня 2010 19:08
Богдане Павловичу, а може знімете мене в програмі "Місто"? Десяток етерів, думаю, вистачить. Тоді не буду ніц клеїти. Чесно-чесно.
ГП Показати IP 21 Вересня 2010 21:01
Шиба дав дорпучення управлінню муніципальної поліції !!! Ха-ха-ха !!!!!!!! Нібито Шиба не знає, що очолює ту його поліцію людина, яка після закінчення інтиернату працювала на КХП , а потім заочно - Тернопільський інтитут на "трійки"!!!!!!!.Заочно- це два рази на рік приїхатим - заплатити чи "переспати " - і так вісім разів - ось тобі і "диплом"заочника ТФЕІ . Ось така , як кажуть поляки "баба від бурака" (це в перекладі на українську - "забита" чи як сказав попередник - тій, що газету в інтернаті і селі Затурцях вмикористовувала замість пуалетного паперу) ) Шиба доручмв навести порядок!!!!
Dyssja Показати IP 21 Вересня 2010 22:55
главне а сам мало не сутками по Аверсі і ВТ своїм клювом щьолкає. зате справедливий да?!
Лучано Показати IP 22 Вересня 2010 00:07
Шиба - хвора і втомлена людина. В нього навіть вуса від немочі повилазили. А все туди ж - ходить вечорам і зриває листівки конкурентів. А недавно ми бачили як він стояв перед біг-бордом господіна Романюка і кидав в нього грязюкою.
депутат ЛМР Показати IP 22 Вересня 2010 07:22
Так Мамосюк юридичних термінів не знає, як же вона "притягне правопорушників" ? Ось витяг із її статті на сайті "Громадянської позиції": "Ми не лише створили таку групу, а й перед її створенням спонукали прокуратуру міста вийти з позовом протии бездіяльності Луцької міської ради та виконавчого комітету. Позов проти Луцької міської ради було повністю задоволено". А зарплату отримує з наших податків???
SET Показати IP 22 Вересня 2010 07:53
"Мер дав доручення управлінню муніципальної поліції Луцькради притягати порушників до адміністративної відповідальності за порушення правил благоустрою. І порадив ретельніше вивчати листи, адже на них вказані адреси та телефони потенційних кандидатів." А раніше в нас на стовбах ніяких листівок і оголошень не висіло?Ось так відразу, тільки перед виборами, почали вішати:) Смішно як Шиба використовує адмінресурс в своїх цілях. І цікавим є ще одне - чому він береться тільки за кандидатів на мери? А всякі там Кашпіровські, виставки в палаці учнівської молоді, цирки і т.д. які клеють оголошення де попало? Як з ними? На них дія закону не поширюється? Мабуть ні, вони ж не конкуренти, хоча і тут можна поспорити, команда Шиби - то клоуни, тільки в галстуках )))
Заноза Показати IP 22 Вересня 2010 11:02
"Такий короткий виборчий період – менше 40 днів. А потім сміху буде чотири роки" Цікаво, щоб ця обмовка означала по Фрейду? Конец близок?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus