USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сільських голів на Волині хочуть притягнути до суду через мобілізацію

16 Лютого 2015 17:50
Притягнути до адміністративної відповідальності сільських голів, які заважають мобілізаційному процесу на Волині - закликає правоохоронців губернатор.

Про це йшлося під час оперативної відеоселекторної наради голови облдержадміністрації Володимира Гунчика сьогодні, 16-го лютого.

Губернатор Волині зобов’язав тимчасово виконувача обов’язків військового комісара Волинського обласного комісаріату Романа Кулика звітувати, кого притягнули до відповідальності під час засідання Ради оборони.

«Я прошу Вас співпрацювати із МВС. Ми маємо багато негативних фактів, коли замість забезпечення мобілізаційного процесу, у певних районах голови сільрад займають зворотну позицію. Вони не сприяють працівникам військового комісаріату й не забезпечують координацію роботи груп, які працюють в їхніх селах. Є відповідні вимоги законів України, є певні правила поведінки посадових осіб. Тому, прошу Вас і Шпигу (ред. – начальник УМВС України у Волинській області) повідомити про прийняті міри адміністративного впливу», – звернувся губернатор.

Зауважимо, що дев’ять районів Волині не справляються із мобілізацією. В області завершується перший етап четвертої хвилі мобілізації, а завдання виконали лише на 70%.

Загалом під четверту хвилю мобілізації підпадає 60 тисяч військовослужбовців віком від 20 до 60 років, з них - понад дві тисячі з Волині. Серед загальної кількості призваних волинян близько 40% становитимуть лучани. Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про те, що потрібно знати про IV хвилю мобілізації в області. Інфографіка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Рома Показати IP 16 Лютого 2015 18:05
Правильно. Особливо актуально для Шацького району
Анонім Показати IP 16 Лютого 2015 18:30
Певно ті хлопці які втікають від мобілізації потребують прикладу... прикладу який могли б зробити ура патріоти котрі бігали по майдані... а коли запахло жареним сидять по домівках..... КОЗЮРА, ПАЩЕНКО, ДАНИЛЬЧУК, ГУСЬ, і.т.д АУ ДЕ ВИ???
Анонім до Анонім Показати IP 16 Лютого 2015 19:37
дідо, НЕЛУЧАНИН
Ми Показати IP 17 Лютого 2015 10:39
У Володимирі таких "ура-патріотів" хмара: Коба, Сорока, Карпюк. Де їхній приклад??? Це вам не бігати вулицями міста з підлітками і кричати: Ганьба!!!! Де родичі Чайковської, Цикалюк? патріотизм закінчився рівно там, де почалися родинні звязки і страх перед фронтом? Якщо так вже страшно, то сидіть мовчки і не ятріть рани людям, у яких на фронті цілі родини, своїми "вболіваннями" за націю.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus