USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Свято майбутніх майстрів у Луцьку. ФОТО

31 Травня 2013 13:21
Обласне свято профтехосвіти відбулося сьогодні, 31 травня, у Луцьку. Гостей та учасників свята привітали начальник обласного управління освіти Олександр Хомич та заступник голови Волинської ОДА Олександр Курилюк.


Лучан розважали своїми виступами колективи художньої самодіяльності закладів професійної освіти.









Відвідувачі заходу мали змогу побачити та придбати кращі роботи студентів та їхніх наставників під час виставки-ярмарку виробів, що відбулася на Театральному майдані. Студенти та викладачі презентували кулінарні вироби, одяг, меблі, картини, продукцію різьбярства тощо та проводили майстер-класи.




















Найбільше лучан, а особливо юних відвідувачів виставки, зацікавив майстер-клас з гончарства.



«Ми представляємо ПТУ №5 міста Ковеля та презентуємо широкий асортимент різьбярських робіт, а також приймаємо замовлення для населення. Щороку ми намагаємося поновити асортимент виробів, ми можемо конкурувати з іншими колективами. На мою думку, наша продукція має попит, тому що ми щороку беремо участь у ярмарку, і в основному реалізовуємо продукцію», - розповів старший майстер Микола Мороз.








Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Корінний лучанин Показати IP 31 Травня 2013 19:37
ДУЖЕ ДОБРЕ ЩО Є ТАКЕ СВЯТО! Намагаюсь завжди побувати на ньому. Цього разу визначився із замовленнями в двох училищах. Але помітив, що раніше виставляли крутіші експонати у різьбярстві по дереву, меблях. Звичайно, там виставляли зразкові роботи. Але продукія хороша і попит має, тому що не халява.
Марія з Волині))) Показати IP 2 Червня 2013 11:14
Так, СВЯТО ПРОФТЕХОСВІТИ 2013 відбулось на висоті!!! Так тримати і в 2014-му нехай переможе СИЛЬНІШИЙ та ОРИГІНАЛЬНІШИЙ!!!!
Ксюша Показати IP 2 Червня 2013 11:17
Цікаво... Де можна ознайомитись з підсумками цього свята? Які навчальні заклади стали призерами???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus