USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Токарського відрядили в мери луцькі ліберали. ФОТО

4 Жовтня 2010 11:57
Знаного волинського бізнесмена Василя Токарського підтримали в міському осередку Ліберальної партії України – партійці офіційно затвердили його кандидатом на посаду луцького міського голови.

Таке рішення шляхом відкритого голосування прийняли 1 жовтня на конференції міської організації ЛПУ.
Токарський зізнався, що напередодні пропозиції про співпрацю йому висловили керівники п’яти різних політичних сил. І хоча він лишається позапартійним, але ідеологічна платформа лібералів йому «по духу».
Кандидат в мери подякував лібералам за довіру та підтримку і пообіцяв перемогти 31 жовтня. Токарський заявив, що втомився спостерігати за «бездарністю луцьких чиновників», тому готовий взяти на себе відповідальність за благоустрій міста та добробут лучан.

«Наскільки треба не любити місто, щоб так до нього ставитись? Мені принизливо, що і мої колеги-бізнесмени не переймаються цим. Я готовий навести порядок. Я обіцяю, що місто буде чистим, світлим і теплим», – висловився він.

Конкуренція на мерській гонці Токарського не лякає. Він переконаний – немає жодного кандидата з таким сильним бажанням зробити Луцьк кращим.

«Фішка в тому, що я дійсно щиро хочу вкласти душу в це місто… Я бачу Луцьк прогресивнішим», – стверджує він.

Одразу після перемоги Токарський планує зустрітись з бізнесовими колами Луцька, аби бізнес почав працювати на благо міста і його мешканців.

«Проблема нинішньої міської влади у тому, що вона відкинула бізнес як партнера. Бізнес повинен бути соціально відповідальним. І буде», – заявив кандидат.
Особливу ставку Токарський планує зробити на іноземні інвестиції, домовленості, стверджує кандидат, у нього вже є.

«Мої колеги з Німеччини, Канади, Бельгії готові вкладати в Луцьк великі гроші. І це треба використовувати… Сьогодні в мене є попередня домовленість з китайцями, які готові інвестувати у давно обіцяне будівництво сміттєпереробного заводу», – поділився він.

На конференції ЛПУ Токарського також зарахували і до числа кандидатів у депутати до Луцької міськради. У списку він йтиме під другим номером.

Крім нього, до першої п’ятірки потрапили хірург обласної лікарні Володимир Литвинюк, декан істфаку Волинського національного університету Анатолій Шваб, заступник директора приватної фірми «Скорпіон-сервіс» Ігор Дильов та директор луцької школи №1 Андрій Киця.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
дідо Показати IP 4 Жовтня 2010 12:15
Як Токарський справиться з цілим містом,якшо він не зміг спокійно розібратися з баригами біля Юванта...?.. НЕ ПО ВАСЬКЕ ШАПКА...
Exaboto до дідо Показати IP 4 Жовтня 2010 21:19
десь ми вже це чули
Лада Показати IP 4 Жовтня 2010 12:26
Ліберали...блін...вкладуть німці,китайці в Луцьк інвестиції, а місцевим євреям тільки цього і треба
Тушкан Показати IP 4 Жовтня 2010 12:39
Так Киця ж член партії Батьківщина! Що ще одна тушка?
VSC Показати IP 4 Жовтня 2010 12:46
Всегда интересует один вопрос скока-скока??? В смысле, забашлял скока?
ліберал Показати IP 4 Жовтня 2010 13:09
Ліберальна ідеологія, це добре, я теж її прихильник, але партія "кишенькова", і це всі розуміють. Можливо, дійсно Токарський непоганим мером був би.., але цей конфлікт з Ювантом ударив по рейтингу добряче. А Литвинюка поважаю, думаю він міг би стати "окрасою" будь-якого списку!
VSC Показати IP 4 Жовтня 2010 16:08
"Мої колеги з Німеччини, Канади, Бельгії" - это кто такие? Барыги среднего и мелкого пошиба? Адреса, пароли, явки - как шутил один кремлевский карлик.
До VSC Показати IP 4 Жовтня 2010 16:21
Та ти вже захарив тут всіх своїм брєдом! Не маєш шо сказати по суті - закрий клавіатуру!
Vasulko до До VSC Показати IP 4 Жовтня 2010 19:56
Ну все,Луцьк, держись-може бути перший мер "в законі"...Оце ха-ха..
Exaboto до Vasulko Показати IP 4 Жовтня 2010 21:22
а що, він мав судимості?
Exaboto до До VSC Показати IP 4 Жовтня 2010 21:21
стопудов
до exaboto Показати IP 5 Жовтня 2010 09:00
Тихо сам із собою ти ведеш бесіду...А саме головне сам себе і переконуєш в своїх вигадках.
Exaboto до до exaboto Показати IP 5 Жовтня 2010 11:56
стопудов - це було до "До VSC" на рахунок "Та ти вже захарив тут всіх своїм брєдом! Не маєш шо сказати по суті - закрий клавіатуру!". про судимості до васулка. зрозумів?
Ярославна Показати IP 5 Жовтня 2010 10:03
А мені начхати на його судимості, він порядок наведе!
знаючий Показати IP 5 Жовтня 2010 14:08
в нього судимостей нема і не було.Як ми вміємо облити людину,особливо,коли за це добре платять.А тих ,хто був при владі і державні гроші по карманах прятав,ми по голові гладити будемо.
отто Показати IP 5 Жовтня 2010 17:55
Впевнений,краще Токарський ніж чинуші діючі і б/у,а гівна на усіх вистачить.Вже наслухались про панятія та іншу фігню.Видно,що ті хто виливає бруд навіть близько з Токарським не знайомі,а нявкати розуму не треба.
свм Показати IP 14 Жовтня 2010 13:15
давай дядя вася!!!!!!!!!
василько Показати IP 14 Жовтня 2010 22:07
голова колгоспу був ваш Токарський !
joker Показати IP 28 Жовтня 2010 18:22
НАПЕРСТОЧНИК И ВОРЮГА. А ВОРЫ ДОЛЖНЫ СИДЕТЬ В ТЮРЯГЕ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus