USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Луцьку людям поважного віку надаватимуть психологічну допомогу

29 Жовтня 2015 18:00
Луцькі обранці громади роздумували над тим, як посприяти добробуту та довголіттю людей поважного віку.

Про затвердження Програми соціального захисту населення міста на 2016 – 2020 роки розмовляли під час засідання 80-ї сесії Луцької міської ради.

Так, у рамках заходів, що спрямовані на піклування про здоров’я, довголіття та добробут старших людей зазначили надання психологічної і соціальної підтримки, сприяння їх діловій активності, сприяння громадській активності людей поважного віку, участі у створенні та діяльності об’єднань громадян, сприяння залученню громадян поважного віку до творчості, спілкування, духовного розвитку, взаємодопомоги та інші.

Окрім цього, для громадян, які обслуговуються територіальним центром соціального обслуговування протягом 2016-2020 років, надаватимуть гаряче харчування.

Також обранці громади проголосували за організацію урочистостей та концертів з нагоди відзначення державних та релігійних свят для підопічних терцентру.

Нагадаємо, раніше Інформаційне агенство Волинські Новини повідомляло, що з часу утворення Центру обліку бездомних осіб у Луцьку до установи звернулося 423 особи, які не мають постійного місця проживання. Тому з грудня 2013 року при Центрі обліку бездомних осіб діють кімнати нічного перебування для бездомних на 12 ліжко-місць.

Окрім цього, Волинським обласним благодійним фондом «Переображення» також надається допомога внутрішньо переміщеним особам з Автономної Республіки Крим, Луганської та Донецької областей, зокрема, надано притулок за адресою фонду 21 особі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Кріс Показати IP 30 Жовтня 2015 08:35
Як би пенсіонерам платили достойні пенсії, то нафіга їм потрібна ваша "псіхологічна" допомога??? Довели людей до крайності, а тепер казочки їм розкажуть... блін нема совісті у людей

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus