USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку пікетували прокуратуру на захист активістів Євромайдану

23 Грудня 2013 10:12
Волинь - №1 за політичними репресіями в Україні, - вважають лучани, які пікетували будівлю прокуратури із перевернутими портретами Віктора Януковича.

Десятки лучан пікетували будівлю прокуратури Волинської області та міста Луцька на знак протесту проти політичних репресій на Волині. Акція розпочалася о 7.30 23 грудня. Поблизу парадного входу у будівлю мітингувальники зібралися з перевернутими портретами Януковича та банерами з гаслами.

Пікетувальники скандували гасла «37-й не пройде», «Майї - волю», «Прокурора – у відставку» та інші. Дехто з водіїв легкових автівок, маршрутних таксі та тролейбусів, що проїжджали вулицею Винниченка, підтримував пікетувальників сигналом.

Як розповів депутат Волинської обласної ради Ігор Гузь, акція спрямована на захист потенційних політичних в’язнів, яких сьогодні репресує обласна прокуратура, зокрема, за перевернуті портрети Януковича.

«Ми вважаємо, що сьогодні розпочинається 37-й рік, сталінські репресії, їх організовує прокурор області Парака. Ми вимагаємо його відставки, кожен, хто сьогодні перевернув такий портрет вважає, що його також, як і десятки мільйонів українців, які вважають, що це не наш президент, треба посадити. Янукович сьогодні віддає накази бити до крові молодь, студентів, тому ми хочемо привернути увагу громади до того, що Волинь сьогодні №1 за репресіями. Немає іншої області в Україні, де відкрито шість кримінальних справ. Ми хочемо, щоб Парака сьогодні розпочав робочий день з розумінням того, що люди не сплять, що вони реагують на ситуацію та будуть протестувати», - розповів депутат.

Працівників прокуратури учасники пікету зустрічали вигуками «ганьба». Втім, більшість працівників скористалася іншим входом до приміщення. Пікетувальники вимагали, щоб до них вийшов прокурор Волинської області Андрій Парака. Однак, приблизно о 9.10 з будівлі вийшов його помічник Петро Романішин, якому передали вимоги пікетувальників.



















Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Так Показати IP 23 Грудня 2013 10:30
В Планеті й інших книгарнях різко виросли продажі портретів Януковича
лучани Показати IP 23 Грудня 2013 10:37
І депутат Гриб тут,як тут. З трьома БЕЗКОШТОВНИМИ ділянками під забудову.
Гриба до лучани Показати IP 23 Грудня 2013 13:08
Цього гриба, депутата БЮТ, який підозрюється в ШАХРАЙСТВІ земельними ділянками слід було б впустити в будівлю прокуратури і не випускати років 5. Як справедливо сасудили його дружка Вікторова О.О.
ісса ндойє Показати IP 23 Грудня 2013 10:40
Ну і рожи ....
Володимир Показати IP 23 Грудня 2013 10:45
Висловити свою позицію - право кожного
123 Показати IP 23 Грудня 2013 10:58
Масовий психоз.
Андрій до 123 Показати IP 23 Грудня 2013 11:23
Ви не 123,Ви 666.
Петро Показати IP 23 Грудня 2013 11:01
Треба було бачити ,як секретутки всі як одна в "норках" і чоботях а - ля дєвочкі по визову, шукали прохід на роботу....) хтось взагалі знає ,яка офіційна зарплата в цих труженіц Феміди?...
майдаунам Показати IP 23 Грудня 2013 11:27
три д....ла это сила - очень сильный протест во лаве с гузякою прокуроры напуганы ))))))))
Котигорошко Показати IP 23 Грудня 2013 12:15
Гавкіт стояв шалений...але на рух каравану це не впливало...
БОГДАН Показати IP 23 Грудня 2013 12:43
Хочу нашій майданутій молоді,яка завзято пікетує прокуратуру, нагадати про= райське= життя в одній із країн Євросоюзу,а саме- Греції .Так от,багато сімей в Греції роками живуть без світла,за борги перед енергетиками відключено від світла 350 тис.грецьких сімей Тобто,десята частина населення країни позбавлена можливості зберігати продукти в холодильниках та користуватись побутовою технікою.Все це є наслідком масового безробіття,яке склало в Греції 27%,доречі, серед молоді безробіття сягає 40%Планується скоротити в 2014 році ще 20 тис. бюджетників.Зарплати та пенсії урізані,податки ,навпаки ,підняті.
Все прада до БОГДАН Показати IP 23 Грудня 2013 13:12
Подібне є і в Румунії, Болгарії, Словаччині... Хто не був і сам не бачив, навряд чи вірить. Але це правда.
Прихильник ідей Чучх Показати IP 23 Грудня 2013 13:24
Люди! Як Ви можете таке робити! Як можна перекидати портрети самого Президента!!!! Як можна сумніватись в тому що наш Улюблений керівник, Батько народу, Сонце майбутнього, Запорука об'єднання Батьківщини, Глава Партіїї Країни та Міліції, Залізний Всепереможний полководець, Той що спрямовує сонячний промінь, Незрівняний керівник, Дивовижний політик, Велика людина що зійшла з небес, Великий маршал, Дороговказна зірка 21 століття, Вище уособлення товариської дружби, Велика людина та справжній Старший Брат, Головний Вождь нації може бути хоч у чомусь винний? Зірки супроводжують його шлях. Боги поставили його над вами! Люди! Йдіть працюйте і дякуйте за те що вам випала щаслива доля жити під мудрим та далекоглядним керівництвом Партії та її сонцесяйних лідерів.
!!! Показати IP 23 Грудня 2013 13:49
Раджу фото з наглуватими мордами майданутої молоді працівникам прокуратури та міліції залишити в своїх архівах.Прийде час і фото ,як кажуть росіяни,=будут востребованы=.
майданівцям Показати IP 25 Грудня 2013 13:24
А хто з вас був на території Євросоюзу? Хто бачив, як там живуть люди? Хто читав угоду про євроасоціацію, чи ви хоч бачили її своїми очима? Забралися і хороводять по Луцьку, не знаючи до чого причепитися, слухаючи байки смідинського пацана Гузька.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus