USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку може подорожчати проїзд у тролейбусах

4 Грудня 2013 13:22
Вартість проїзду тролейбусом у Луцьку невдовзі може збільшитися. У Луцькій міській раді розглядають питання підняття цін на проїзд - повідомили у прес-службі міськради.
Так, враховуючи підвищення цін на енергоносії, матеріали, запчастини, збільшення розміру мінімальної заробітної плати, у виконавчомуй комітеті міської ради пропонують встановити для Луцького підприємства електротранспорту тариф на разовий проїзд одного пасажира в міському електротранспорті (тролейбусі) – 1 гривня 50 копійок.

Для студентів і школярів ціна разового квитка обійдеться у 75 копійок. Вартість місячного проїзного квитка в міському електротранспорті для населення становити 75 гривень, для учнів та студентів 37 гривень 50 копійок. Вартість річного проїзного квитка для населення на проїзд в міському електротранспорті буде 625 гривень.
Зауважимо, питання про підвищення цін на проїзд розглядається, рішення поки що не прийняте.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Луцький Показати IP 4 Грудня 2013 13:47
Йдемо до європейських цін...
Серий до Луцький Показати IP 4 Грудня 2013 14:21
Якби підприємству електротранспорту держава не була винна гроші, то й ціни на проїзд не збільшували б
Anonymous Показати IP 4 Грудня 2013 14:26
В Киеве 1.50 грн в тролях и ничё нормально ... была б моя воля так и по 2 грн пожно ставить спокойно ...
НЕЛУЧАНИН Показати IP 4 Грудня 2013 14:35
ВСЕ, ЯК У ТІЙ ПРИКАЗЦІ: "ЧОГО БІДНИЙ ? БО ДУРНИЙ. А ЧОГО ДУРНИЙ - БО БІДНИЙ" . МІСЬКА ВЛАДА СВОЇМИ РУКАМИ ЗГНОЇЛА ПІДПРИЄМСТВО ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ. ДОПУСТИВШИ НА САМІ ПРИБУТКОВІ МАРШРУТИ ПРИВАТНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ (ЧЕРЕЗ ВІДОМІ ВСІМ ТЕНДЕРИ - ТОБТО ЧЕРЕЗ ВІДКАТИ В КИШЕНЮ ЧИНОВНИКІВ ТОЇ Ж МІСЬКОЇ ВЛАДИ) , БУЛО СПРИЧИНЕНО ЗМЕНШЕННЯ КІЛЬКОСТІ НЕПІЛЬГОВИХ ПАСАЖИРІВ. ВОДНОЧАС ЗАТРИМКИ ІЗ ВИПЛАТОЮ СУБСИДІЙ НА ПЕРЕВЕЗЕННЯ ПІЛЬГОВИХ ПАСАЖИРІВ, ЯКІ КОРИСТУЮТЬСЯ ВИКЛЮЧНО ПОСЛУГАМИ ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ, СПРИЧИНИЛИ ДО ВАЖКОГО ФІНАНСОВОГО СТАНУ ПІДПРИЄМСТВА ЕЛЕКТРОТРАНСПОРТУ. ДО ЦЬОГО ДОДАЛИСЬ ЛІЗИНГОВІ КОНТРАКТИ ПІДПРИЄМСТВА НА ПРИДБАННЯ НОВИХ ТРОЛЕЙБУСІВ. ТЕПЕР, МІСЬКРАДІВСЬКІ ЧИНУШІ, ВЗЯВШИ СВІЙ ВІДКАТ ВІД ПРИВАТНИХ ПЕРЕВІЗНИКІВ, ФІНАНСОВИЙ ТЯГАР СВОЄЇ ДІЯЛЬНОСТІ ХОЧУТЬ ПЕРЕКЛАСТИ НА ПАСАЖИРІВ, ЗБІЛЬШИВШИ ВАРТІСТЬ ПРОЇЗДУ
Олександр Показати IP 4 Грудня 2013 20:50
І що з того збільшення? Краще з пенсіонерів по 25 копійок хоча б символічно брали, то одразу у 5 разів збільшатся збори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus