USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Луцькраді подумали, що добре було б спілкуватися з лучанами через інтернет

31 Січня 2011 15:35
У Луцькій міській раді хочуть запровадити систему електронного врядування та документообігу.

Це відбуватиметься в рамках проекту «Вдосконалення електронного урядування у виконавчих органах Луцької міської ради», - повідомили у Луцькій міській раді.

В рамках цього проекту у міськраді хочуть встановити інформаційні термінали у громадських місцях, створити модуль «Звернення громадян», запустити оновлену версію програми електронного документообігу з підключенням комунальних підприємств.

Окрім того, мають бути впорядковані й розширені рубрики, тематика і дизайн офіційного веб-сайту міськради.

Одне з найважливіших завдань полягає в тому, щоб забезпечити можливість жителям Луцька за допомогою web-сайту звернутися до Луцької міської ради та отримати відповідь оперативно й повно, - розповів начальник управління міжнародного співробітництва та туризму Микола Іванюк.

Крім того, громадяни зможуть безпосередньо на вулиці звернутися до виконавчих органів Луцької міської ради через термінал, а також за штрих-кодом, що буде присвоєний, наприклад, його зверненню, та через інформаційний термінал простежити історію документа і побачити стан його виконання й безпосереднього виконавця, - обіцяють у міськраді.

Як розповів Іванюк, реалізація цього проекту є логічним продовженням впровадження електронного врядування у виконавчих органах Луцької міської ради. Протягом 2006-2010 років впроваджено пілотну програму електронного документообігу, що включає комп’ютеризацію процесу роботи з документами, внутрішню та зовнішню комунікацію, планування роботи працівників виконавчих органів і контроль за виконанням рішень.

Проект «Вдосконалення електронного урядування у виконавчих органах Луцької міської ради» складається з кількох етапів і триватиме до липня цього року.

Довідково:

Проект «Вдосконалення електронного урядування у виконавчих органах Луцької міської ради» ініційований ВОО «Фонд місцевого розвитку» за підтримки виконавчого комітету Луцької міської ради. Проект реалізовується за підтримки міжнародного фонду «Відродження».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
VSC Показати IP 31 Січня 2011 17:02
Ага "скока денюх" это стоит? И все для того, чтобы оперативнее получать отписки на свои обращения? Для бабушек пенсионерок самое оно.
109 Показати IP 31 Січня 2011 23:51
Таке вже пройшли.На звернення реакція- ніякої реакції. Це щоб і людей не бачити, і хвалитись,яке у нас все європейське!!Вах-вах!
SET Показати IP 1 Лютого 2011 12:08
Ще один спосіб відмити бабло через "свої" фірми ))) 109 +1 По суті звернення лучан ніхто ніколи у Луцькраді дійсно серйозних питань не вирішує, завжди одні відписки. Навчіться вирішувати проблему, а не ховатися від неї!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus