USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Луцьку відзначили храмове свято. ФОТО

20 Грудня 2010 17:46
У день святителя Миколая, 19 грудня, відбулася урочиста літургія у Миколаївському храмі Луцька з нагоди престольного свята.
Літургію очолив архієпископ Луцький і Волинський Михаїл. З ним співслужили канцлер єпархії протоієрей Микола Цап, настоятель протоієрей Микола Гой та інше духовенство. Про це повідомляє інформаційна служба Волинської єпархії УПК КП.
Також владика виголосив проповідь про цього угодника. Він зазначив, що святитель не лише робив добрі вчинки, а й відзначився великою стійкістю православної віри.
«Нехай за молитвами святителя Миколая дійдуть і до нас дари милосердя, щедрості, добра, твердості віри», – підкреслив архієрей.
Після відправи діти парафіяльної недільної школи урочисто привітали присутніх, виконуючи пісні та читаючи вірші.





Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
filadelfos Показати IP 20 Грудня 2010 21:37
аааааааааааааа, это ж рядом с домом, где я жила в Луцке))))Такие фото красивые, какое небо))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus